Widok
Łukasz Skrzycki - opinia
Niestety, wykonanie remontu powierzyłem firmie Beast. Konrad Lech. Jest to najbardziej nierzetelny wykonawca, z jakim kiedykolwiek się spotkałem. Termin wykonywania prac został określony przez właściciela firmy na 1,5 m-ca. Po 3 m-ch zostałem zmuszony to przerwania współpracy. Firma nie wypłacała pracownikom należnego wynagrodzenia. Pracownicy, niezwiązani z firma żadnymi umowami po prostu odmówili kontynuowania remontu. Firma przenosi robotników pomiędzy swoimi realizacjami, zdążają się tygodniowe przestoje w wykonywaniu prac. Nie dysponują samochodem dostawczym, co powoduje, iż dowiezienie jakichkolwiek materiałów zajmuje im nawet 2 tyg. Brak nadzoru na miejscu budowy. Wykonanie niezgodnie z projektem. Nieustannie alkohol na budowie, wzywanie właściciela. Poważne rozmowy nie przynoszą rezultatu na dłużej niż 1 dzień. Właściciele w przypadku jakichkolwiek problemów nie odbierają telefonów nawet do 3 tygodni! Brak fachowców np.: elektryka, hydraulika. Mam kontakt do innych inwestorów, dla których współpraca z ta firma skończyła się w podobny sposób. Posumowanie: gehenna i remont rozgrzebany od 4 miesięcy + szukanie kolejnej firmy. Teraz już z polecenia…Stanowczo odradzam!
Moja ocena
Beast - Remonty i Wykończenia Wnętrz
kategoria: Usługi remontowe i budowlane
oferta: -
obsługa: 1
jakość usług: 1
czas realizacji: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6