Jestem zachwycony współpracą z biurem Navigat i jestem pod ogromnym wrażaniem ich profesjonalizmu.
Podczas sprzedaży miałem zaszczyt i przyjemność współpracować z p. Joanna Zukowska i p. Magdalena Adamska.
Pani Joanna jest osobą niezwykle uprzejmą, bardzo kompetentną, potrafiącą doradzić, jest dyspozycyjna, punktualną i responsywną. Znakomicie negocjuje, opiera swoje rady i wskazówki na danych liczbowych, jednocześnie jest otwarta na sugestie ze strony klienta, nie jest natarczywa i nie narzuca swojego zdania. Realnie ocenia zarówno wartość nieruchomości, jak i ewentualny czas potrzebny na jej sprzedanie. Widać, że do każdego spotkania jest świetnie przygotowana.
Biuro Navigat kompleksowo zajęło się sprzedażą naszego mieszkania i od początku do samego końca widać było, że jesteśmy dobrych rękach i że wybór akurat biura Navigat był dobrą decyzją.

Dodatkowo, p. Magdalena doradzala nam przy uzyskaniu kredytu na zakup nowej nieruchomości i wyjaśniła nam wszystkie niuanse i subtelne różnice pomiędzy rożnymi ofertami, tak abyśmy mogli wybrać najlepsza z nich.

Mogę szczerze polecić biuro Navigat każdemu, kto oczekuje usługi na najwyższym poziomie.