Widok
Łukasz - ocena
Polecam i będę polecał każdemu kto chcę zaprzestać walki z wodą i nauczyć się techniki i mieć przyjemność z pływania jak i poprawę wyników czasowych. Sławomir przygotowywał mnie do testów pływackich, które wymagały ode mnie przepłynięcia konkretnej liczby basenów w wyznaczonym czasie. Kiedy przyszedłem do Sławka pływałem po swojemu ( brak techniki/walka z wodą)
Po 10 lekcjach byłem już gotowy podejść do testów pływackich i zaliczyć je w czasie o którym nawet nie marzyłem.
Podejście indywidualne plus profesjonalizm podejrzewam że zbudowany poprzez doświadczenie sprawiły że z miłą chęcią przychodziłem na zajęcia. Jeżeli zastanawiasz się nad wyborem instruktora pływania to już nie musisz idź do Sławomira
Po 10 lekcjach byłem już gotowy podejść do testów pływackich i zaliczyć je w czasie o którym nawet nie marzyłem.
Podejście indywidualne plus profesjonalizm podejrzewam że zbudowany poprzez doświadczenie sprawiły że z miłą chęcią przychodziłem na zajęcia. Jeżeli zastanawiasz się nad wyborem instruktora pływania to już nie musisz idź do Sławomira