Widok

Lycamobile

Zostałem zaproszon na rozmow kwalifikacyjna do lcamobile. Czy ktos cos wie o tej firmie? NA czym polega charakter pracy " w terenie"? Pracowal ktos?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie jeżdzenie po kioskach i nawiazywanie umów ze sprzedawcami na sprzedarz kart tej sieci.. Znajoma w kiosku pracuje i często sie u niej takie osoby pojawiają
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki, to mi rozświetliło sprawę, chyba się nie pokuszę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie chodzi o jeżdżenie z zespołem chłopaków wieku 18 - ok. 30 lat i sprzedaż kart SIM po kioskach i sklepach spożywczo-monopolowych i spożywczych nie będących w ogólnopolskich sieciach typu Żabka/Freshmarket, Ruch, Kolporter i innych mniej znanych w różnych miejscowościach województwa pomorskiego i nie tylko tego województwa !!! Jeżeli ktoś jest chętny na szersze informacje to mogę ich udzielić prywatnie, ponieważ przeszedłem 2 dni próbne i nie mogę udzielać informacji publicznie nt. tej firmy, ponieważ mógłbym zdradzić jakąś tajemnicę handlową i groziły by mi wysokie kary (znam wzór umowy, którą z nimi nie podpisałem). Generalnie nie polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
P.S. Obecnie poszukują w tym samym charakterze co wcześniej: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/hostessa-promotor-praca-na-weekendy-i-nie-tylko-ogl8097149.html Przebąkiwali też coś o pracy na 'wyspie' handlowej, ale to za jakieś parę miesięcy nastąpi i nie znam dokładnej lokalizacji.
W jaki sposób można się z Tobą skontaktować?
Mój e-mail (którego nie podawałem przy rekrutacji do nich): jan3ek182@interia.pl I proszę nie przysyłać spamu, bo mam na tym koncie założony filtr !!!
Będę wdzięczna, jeśli sprawdzisz mejla :)
Mm mozliwosc podjecia pracy w lycamobile. Czy ktos kto tam pracowal moglby sie wypowiedziec na ten temat? Poniewaz mam wielki dylemat ,nie wiem jak Ci ludzie traktuja ludzi i jak z wyplata czy w ogole placa? Prosze o opinie i porady. Z gory dziekuje.
Marku postaram się przesłać Ci jeszcze dzisiaj moją opinię i relację z dni próbnych jakie miałem w tej firmie. najpóźniej jutro rano otrzymasz moją wiadomość przed rozmową kwalifikacyjną lub szkoleniem w Lycamobile (tj. przed 9.00).
P.S. Jeśli jeszcze nie nawiązałeś z nimi współpracy tj. nie podpisałeś umowy i nie byleś na badaniach w prywatnej poradni Medycyny Pracy, to odbierz proszę teraz moją wiadomość. Pomyliły mi się dni, przepraszam więc za ten błąd. Chodziło mi o 9.00 w piątek, a nie dzisiaj.
prosze o kontakt jakis,;?mogę zadzwonić do pana lub imejlowo sie skontaktować?Zależy mi na info.czy tam mnie jakies pułapki czekać będą.Jeste w trudnej sytuacji,a chce się tam pracy podjąć.Chce wiedziec co mnie czeka jak się tam do tej firmy dostanę do roboty
Janeczek najpierw pisze, ze nie poleca, a potem pisze, ze sam ma w tej firmie dni probne. O losie.
Proszę napisać do mnie e-maila ze swoimi wątpliwościami, a postaram się odpisać jeszcze przed świętami (a dokładnie Wielkim Piątkiem). Swój adres podałem już wcześniej.
(łac.) "O tempora, o mores" co z takimi ludźmi jak Ty robić ?? Którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem... Pisałem przecież, że zacząłem u nich dni próbne (całe 2), po czym w chwili przedstawienia (tj. natychmiastowego wg. nich podpisania) mi umowy zrezygnowałem. Na kilka dni wcześniej otrzymałem telefon z inf. o zmianie charakteru umowy z umowy o pracę na zlecenie (pełen profesjonalizm: zmieniać warunki umowy w trakcie rekrutacji - gdybym akurat nie odebrał o niczym bym nie wiedział). Poza tym charakter pracy mi nie odpowiadał od samego początku, tj. przełożony będący młodym Hindusem oraz ciągłe wyjazdy w delegacje po Polsce Północnej i Wschodniej (od Szczecina przez Bydgoszcz po Białystok).
A co robic z takimi jak Ty - wszechwiedzacymi. Jestes niczym "bog".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Janeczek, masz na imię Sebastian?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kolejna kula w płot przyjacielu ;-)
No bez przesady z tym porównaniem... By zostać Panem Bogiem nawet nie śmiem pomyśleć ;-) A tak już serio: Nie czytać, jeśli uważasz się za mądrzejszego lub naprawdę jesteś mądrzejszy ;D Lub dodać do listy blokowanych jak ma masz mnie od dawna dość he, he.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
P.S. Mam kolegę z osiedla - Sebastiana, który jest niepełnosprawny w stopniu lekkim i któremu w miarę moich możliwości pomagam co parę niedziel. Oj, ale robię już OT wątku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry