Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
monika wątek zamknięty POLECAM wszem i wobec Panią Małgorzatę , psychoterapeutka z powołania-dziś...
~Monika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 stycznia 2014

Polecam wątek zamknięty Do Pani Małgorzaty trafiłem dzięki portalowi trójmiasto.pl we wrześniu 2013...
~Wojtek
-

dodano: 8 stycznia 2014

Profesjonalizm i miła atmosfera wątek zamknięty Pani Małgorzata to specjalista najwyższej klasy. Poszedłem na spotkanie z...
~M i A
-

dodano: 5 września 2013

Polecam wątek zamknięty Pani? Ma?gosi? znalaz?am w?a?nie tutaj. Zadzwoni?am, umowi?lam si? i to by?a...
~Iza
-

dodano: 24 sierpnia 2013

Wsparcie dla par wątek zamknięty Potrzebowaliśmy pomocy i Pani Małgorzata bardzo nam pomogła. Wysłuchała obie...
~Ewa i Piotr
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 lipca 2013

Anna - opinia wątek zamknięty " Mój swiat się zawalił po usłyszeniu diagnozy-rak piersi. Na szczęście...
~Anna
-

dodano: 9 czerwca 2013

polecam wątek zamknięty Mam 63 lata i na ta wizytę umawiałem się od pol roku. Nie mogłem się zdobyć...
~Stefan
-

dodano: 1 czerwca 2013

POLECAM! wątek zamknięty Do p. Małgorzaty trafiłam przez znajomą. Pani Małgorzata jest odpowiednią...
~Julia
-

dodano: 31 maja 2013

Polecam! wątek zamknięty Goraco polecam wszystkim ktorzy chca nad soba popracowac (satysfakcja...
~Danuta
-

dodano: 14 maja 2013

Pozytywna energia wątek zamknięty Namiary do Pani mgr Małgorzaty dostałem od znajomej, która szczerze polecała...
~Krzysztof Z.
-

dodano: 12 maja 2013

Profesjonalistka !!!! wątek zamknięty Miałam problem z onanizowaniem się mojej córki, psycholog szkolny nic mi...
~Anna
-

dodano: 8 maja 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry