Widok

M4K Garage

Witam. Czy byl juz ktos w warsztacie Michala, prowadzacego na youtube kanal Milosnicy Czterech Kolek?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Filmy robi naprawdę bardzo fajne. Zobaczymy niedługo jak spisze się jako mechanik na żywca :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Terminy i komunikatywność. Brak. Dlatego przerywam dalsze naprawy. W szemudie. Po mimo zgody na worek pieniędzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy jest jeszcze ten warsztat czy w tym miejscu tylko warsztat Grupy Makurat ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy warsztatu samoobsługowego M4K Garage w Gdańsku, prowadzonego przez Michała ze znanego kanału YouTube Miłośnicy Czterech Kółek. Użytkownicy dzielą się mieszanymi opiniami na temat jakości usług, cen i obsługi klienta. Pozytywne recenzje podkreślają dobry kontakt personelu i możliwość przywiedzenia własnych części, jednak niektórzy narzekają na wysokie ceny, szczególnie za olej, oraz na problemy z komunikacją i terminowością realizacji napraw. Warsztat jest rekomendowany dla osób posiadających podstawową wiedzę o samochodach, choć opinie na temat opłacalności usług są podzielone między użytkownikami.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...

Nowy samochód (13 odpowiedzi)

Razem z moim mężem chcemy kupić nowy samochód tak do 70 tys on uparł się na suv jakie marki z...

do góry