Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Heyoman - ocena Jestem bardzo zadowolony z naprawy auta.. wszystko zgodnie z ustaleniami.. a...
~Heyoman
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 6 czerwca 2024

Magda - ocena Bardzo profesjonalne i konkretne podejscie do klienta, wszystko dokladnie...
~Magda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 września 2023

Nie pozdrawiam - opinia Jakoś tych napraw to jest jakiś żart niekonkretnie, nierzetelnie, drogo,...
~Nie pozdrawiam
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 czerwca 2023

bardzo niezadowolony klient w124 - opinia Tragiczny kontakt z właścicielem a właściwie jego brak, wziął auto na...
~bardzo niezadowolony klient w124
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 czerwca 2023

EmilZaw - opinia wątek zamknięty Same pozytywy od zadowolonego klienta! Pozdrowienia dla najlepszej ekipy od...
~EmilZaw
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 22 marca 2022

Pawel L - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam ten warsztat! Nigdy mnie Pan Roman nie zawiódł. Zawsze pomógł...
~Pawel L
-

dodano: 7 marca 2022

K - opinia wątek zamknięty nie polecam tego miejsca nikomu! Właściciel to krętacz, nie dotrzymuje...
~K
1

dodano: 30 grudnia 2021

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Ostatnio naprawiałem auto a tym warsztacie i byłam zadowolony. Była to szkoda...
~Krzysztof
-

dodano: 4 stycznia 2022

Iwona - opinia wątek zamknięty Naprawiałam auto w tym warsztacie i jestem bardzo zadowolona. Pan Roman...
~Iwona
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 27 października 2021

Jarek - opinia wątek zamknięty Na warsztat trafiłem z polecenia znajomego, który naprawia tam auta od lat i...
~Jarek
-

dodano: 4 sierpnia 2021

edek - opinia wątek zamknięty vw-up 1.5 roku temu lakierowany wlew paliwa,niby prosta naprawa a zrobiona...
~edek
-

dodano: 5 stycznia 2021

*** wątek zamknięty Omijajcie ten warsztat z daleka
~Klient
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 czerwca 2018

Naprawa wątek zamknięty Zdecydowanie odradzam i nie polecam ceny to ma zaporowe i nie dokładność aby...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 czerwca 2018

MALZ - nie polecam wątek zamknięty Miałam wraz z mężem bardzo nieprzyjemną sytuację u tego lakiernika....
~Ewelina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 listopada 2017

Polecam !!! wątek zamknięty Polecam bardzo dobra obsluga. Praca blacharska wykonana swietnie. Bardzo mily...
~Andrzej
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2017

Polecam jak najbardziej wątek zamknięty Pan Roman super cierpliwy, pomocny, zorganizowany. Polecam kazdemu kto potem...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 grudnia 2016

Zdecydowanie odradzam wątek zamknięty Zostawiłem samochód po stłuczce z uwagi na możliwość bezgotówkowej naprawy....
~Klient
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 września 2014

Warsztat godny polecenia wątek zamknięty Miałam wielkie szczęście w nieszczęściu że trafiłam do tego warsztatu.....
~kaskaaa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 września 2016

Polecam wątek zamknięty Przed świętami miałam stłuczkę, zaproponowano mi warsztat pana Malz....
~kierowca
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 stycznia 2016

Nie polecam wątek zamknięty Miałem wykonywaną naprawę bezgotówkową i choć wycena szkody była po tygodniu...
~Andrzej
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry