Widok
MAPY !!!!!!!
Dużo juz o mapach było pisane ale zero konkretów...
1. skala jak zawsze 1; 100 000 to chyba nie ma co sie zastanawiac
2. dostajemy kolorowe na starcie (moim zdaniem pewnie nie, ale moze ktos ma szczegułowe wiadomosci)
3. jezeli nie dostajemy kolorowych to jakie najlepiej kupic ? (pełna nazwa itp)
4 czy bedzie mozliwosc zakupienia kolorowych map na starcie bo wczesniej chyba była taka mozliwosc..
5 co do mapy Ziemia Kaszubska.. to nie obejmuje ona całego terenu... wiec potrzebnaby byla jeszcze jakas... ale jakos chodzilem po ksiegarniach w gdansku i nic nie znalazłem
Prosze o konkretne odpowiedzi....
1. skala jak zawsze 1; 100 000 to chyba nie ma co sie zastanawiac
2. dostajemy kolorowe na starcie (moim zdaniem pewnie nie, ale moze ktos ma szczegułowe wiadomosci)
3. jezeli nie dostajemy kolorowych to jakie najlepiej kupic ? (pełna nazwa itp)
4 czy bedzie mozliwosc zakupienia kolorowych map na starcie bo wczesniej chyba była taka mozliwosc..
5 co do mapy Ziemia Kaszubska.. to nie obejmuje ona całego terenu... wiec potrzebnaby byla jeszcze jakas... ale jakos chodzilem po ksiegarniach w gdansku i nic nie znalazłem
Prosze o konkretne odpowiedzi....
Hermanek napisał(a):
> Mam do odebrania kolorowe mapy na Okopowej ale nie chce mi sie
> specjalnie jechac jutro do Gdanska. Czy ktos odbierajac swoje
> mapy moglby zabrac tez moje? Bardzo mila Pani w Wydz.GiK wyda
> mapy a ja odbiore je w Bytowie.
Ta miła Pani miała w środę stosik takich map i ....... stosik fakturek do odebrania i pewnie jak się nie zgłosiłeś to odsprzedała je komuś innemu bo podobno się kończa
> Mam do odebrania kolorowe mapy na Okopowej ale nie chce mi sie
> specjalnie jechac jutro do Gdanska. Czy ktos odbierajac swoje
> mapy moglby zabrac tez moje? Bardzo mila Pani w Wydz.GiK wyda
> mapy a ja odbiore je w Bytowie.
Ta miła Pani miała w środę stosik takich map i ....... stosik fakturek do odebrania i pewnie jak się nie zgłosiłeś to odsprzedała je komuś innemu bo podobno się kończa
i wlasnie od tego "kolesia z Bydgoszczy" specjalne podziekowania dla Milej Pani z Gdańska i dla Lukasza z Pruszcza ktory mi mapy dostarczyl do Bytowa. DZIEKI BAAARDZOOOOOOO !!!!!!!
Zielona mapa przydala sie szczegolnie komus tak malo obytemu w terenie jak ja. Zaliczylem pol Harpagana i jestem bardzo zadowolony - i ze spaceru po ladnej okolicy i z zabawy z mapa.
Pozdrawiam wszystkich Przyjaciol Harpagana!
Zielona mapa przydala sie szczegolnie komus tak malo obytemu w terenie jak ja. Zaliczylem pol Harpagana i jestem bardzo zadowolony - i ze spaceru po ladnej okolicy i z zabawy z mapa.
Pozdrawiam wszystkich Przyjaciol Harpagana!