Widok
Masa była świetna, czekam z niecierpliwością na następną. Wydaje mi się że przydałoby się zrobić troche dłuższą trase, ale to moja subiktywna opinia, bo widziałem też że w masie jechały dzieci.
Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia lub filmy(a widziałem że takowe były robione) to bardzo prosze aby wrzucił je gdzieś na server i podał adres.
pozdROWER dla wszystkich masowiczów!
Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia lub filmy(a widziałem że takowe były robione) to bardzo prosze aby wrzucił je gdzieś na server i podał adres.
pozdROWER dla wszystkich masowiczów!
pozdrawiam
Żywy
Żywy
fotki
czolem,
ja przeslalem swoje fotki do probikes - juz gdzies sie pojawil ten adres:
www.probikes.interide.home.pl chyba...
Masa byla super, mysle ze trasa byla akurat - nie za dluga, ale wystarczylo, zeby sie pokazac w calym centrum!
Mam tylko nadzieje Krzyzak, ze twoje dane nie posluza policji do jakis represji w przyszlosci... no, ale skoro na razie nie bylo mandatu ani nic takiego, to slowa podziekowania rowniez w strone policji za eskorte i zrozumienie !!!
pozdro!
ja przeslalem swoje fotki do probikes - juz gdzies sie pojawil ten adres:
www.probikes.interide.home.pl chyba...
Masa byla super, mysle ze trasa byla akurat - nie za dluga, ale wystarczylo, zeby sie pokazac w calym centrum!
Mam tylko nadzieje Krzyzak, ze twoje dane nie posluza policji do jakis represji w przyszlosci... no, ale skoro na razie nie bylo mandatu ani nic takiego, to slowa podziekowania rowniez w strone policji za eskorte i zrozumienie !!!
pozdro!
-------
bikero
bikero