Widok

MASA KRYTYCZNA vs. POLICJA

Bylem dzis na komendzie :) - przesluchiwany w charakterze swiadka w zwiazku z wydarzeniami 2.04.2004 i co sie okazalo - szukali organizatora zeby pociagnac go do odpowidzailanosci :)))) ja na szczescie bylem tylko uczestnikiem pamietajecie ze ta impreza nie ma organizatora i jak chcecie nastepna to radze zglosic to wladzom odpowiednio wczesnie. pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dostałeś pisemne wezwanie? Czy dlatego, że jako jedyny (albo jeden z nielicznych) zostałeś "poproszony" przez policję na masie o "danie swoich namiarów"? ;-)

MW
dostalem pisemne wezwanie. i dobrze ze dalem swoje dane bo mogli wezwac kogos innego i ten ktos moglby mnie wskazac na oganizatora i wtedy zaczelyby sie problemy :)
Krzyżak napisał(a):

> dostalem pisemne wezwanie. i dobrze ze dalem swoje dane bo
> mogli wezwac kogos innego i ten ktos moglby mnie wskazac na
> oganizatora i wtedy zaczelyby sie problemy :)

Hmm... czyli na kogo ???
Na osobę która w jego mniemaniu była organizatorem ? - przecież nie ma organizatora, nie ma na kogo wskazać :-)

MW
A ja od początku byłem za legalizacją:-) a zwłaszcza jak w Dzienniku Bałtyckim ukazała się wzmianka z cytatami kogoś z urzędników i policji.
P.S. Czy ktoś coś robi w sprawie tej legalizacji? Masa 28 maja a tego co mi wiadomo to najdalej miesiąc przed taką imprezą tzreba to zgłaszać.
pozdrawiam
Żywy

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry