Widok
MASAKRA - NIGDY TAM NIE CHODŹCIE!!!!
Kupując usługę na jednym ze znanych portali miała nadzieje na cudowną zmianę i regenerację moich włosów. Jednak wszystko zakończyło się tragicznie i teraz będę musiała czekać aż się zregenerują chyba z rok czasu. Kupiłam pakiet, obejmujący podwójną regeneracje włosów na dwa sposoby, koloryzację, modelowanie, strzyżenie oraz poradę stylisty. Jak weszłam do salonu to już czułam, że będę tego bardzo żałować, spędziłam tam 5,5 h, byłam w masakrycznej toalecie, śmierdzącej, zaniedbanej i brudnej, obsługiwał mnie może miły, ale niedoświadczony fryzjer, rozmawiało się miło choć później nazbyt zaczął się spoufalać i zapomniał o profesjonalizmie. Włosy zostały totalnie zniszczone w efekcie musiałam pokryć je jednolitą ciemną farbą, gdyż były mega żółte i siwe zarazem, tragedia!Powstrzymywałam się od płaczu:(skończyło się na tym, że z regeneracji nie skorzystałam bo tyle trwało całe farbowanie, wyszłam z ciemnymi włosami zamiast blondu, w dodatku źle zmytą maską, na prawdę nie chodźcie tam, nie dość że nie ma tam profesjonalnej kadry, to w dodatku obgadują klientów przy innych. Poza tym przez cały okres mojego popytu w tym salonie byłam jedyną klientką i żadnych telefonów. MASAKRA!!!
Moja ocena
Fryzjernia
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 2
jakość usług: 1
kreatywność: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
1.7
* maksymalna ocena 6