Widok
MASAKRA!!!
Witajcie! Nie korzystajcie! Jak było SILVER nigdy nie było żadnych problemów, jak jest MULTI to są same!Byłam bardzo uzależniona od kina za czasów Silver, jak ktoś jest to polecam Multi- szybko się wyleczycie!! Pierwsza rzecz to jest chyba żartem, że ja muszę zapłacić za bilet przez internet w trakcie rezerwacji!!Ja się chyba nie mylę, że to ja robię łaskę idąc do kina a nie kino mi, że mnie "GOŚCI".Nie wspomnę, że nie można tego robić przez telefon!!Jeśli chodzi o odtwarzanie filmów i światło to totalna jak to się mówi PORAŻKA!!Trafiłam cztery razy na błędy typu;zapalenie światła w połowie seansu, dziwne dźwięki, bezdźwięczność, przerywanie,że nie wspomnę o brudnych okularach do filmów 3D!!Film kosztuje więcej a ja dostaję syfiaste gogle!!To przechodzi wszelkie granice!!Ja nie mam w torebce "Clina" i szmatki!!Jak już ktoś napisał niżej płatny parking to totalny brak szacunku!! Jak nie macie na utrzymanie gemini to je zlikwidujcie i tyle!!Myślę , że złoga będzie zadowolona z mojej wypowiedzi!!
Moja ocena
Multikino Gdynia
kategoria: Kina
obsługa: 4
repertuar: 2
nowości: 2
komfort: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6