Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Martyna - ocena Zakup mieszkania z pomocą Pani Magdy był w zasadzie przyjemnością....
~Martyna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 października 2024

Michał - ocena W życiu miałem przyjemność współpracować z kilkoma doradcami nieruchomości,...
~Michał
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 28 kwietnia 2024

Alexandra - ocena Współpraca z Panią Magdaleną to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm...
~Alexandra
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 26 kwietnia 2024

Tomek B - ocena W pełni profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt z Panią pośrednik....
~Tomek B
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 4 kwietnia 2024

Hanna Pach - ocena Bardzo miła i fachowa pomoc przy sprzedaży mieszkania. Serdecznie polecam!
~Hanna Pach
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 18 marca 2024

Nina Krata - ocena Bardzo serdecznie polecam Panią Magdalenę! Pełen profesjonalizm i...
~Nina Krata
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 11 grudnia 2023

Sylwia Głowacka - ocena Przemiła , kompetentna , ułatwiła i umiliła cały proces sprzedaży !! Gorąco...
~Sylwia Głowacka
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 5 grudnia 2023

Beata - ocena Bardzo dziękuję za pomoc przy zakupie mieszkania! Pani Magda oferuje...
~Beata
-

Marcin i Kasia - ocena Współpraca z Panią Magdaleną Brajczewską to czysta przyjemność. Pełen...
~Marcin i Kasia
-

Beata i Jerzy - ocena Miły profesjonalizm. Dużo tematów związanych ze sprzedażą ogarniętych...
~Beata i Jerzy
-

dodano: 2 grudnia 2023

sylwiazarek@op.pl - ocena Biuro Nieruchomości Pani Magdaleny Brajczewskiej to niezwykle profesjonalne,...
~sylwiazarek@op.pl
-

dodano: 22 listopada 2023

Anna - ocena Pani Magdalena jest bardzo profesjonalna i rzetelna w przeprowadzaniu...
~Anna
-

dodano: 21 listopada 2023

Maksymilian - ocena Przyjaciółka poleciła mi panią Magdalenę Brajczewską do sprzedaży mojego...
~Maksymilian
-

dodano: 19 listopada 2023

Marcin - ocena Bardzo polecam usługi Pani Magdaleny. Za każdy razem kiedy kontaktowałem się...
~Marcin
-

dodano: 19 listopada 2023

Arkadiusz - ocena Świetny kontakt, wszystko załatwione sprawnie i szybko. Zdecydowanie polecam...
~Arkadiusz
-

dodano: 18 listopada 2023

Małgorzata - ocena Ważne decyzje w życiu, a do takich należy zakup mieszkania, chcemy podejmować...
~Małgorzata
-

dodano: 11 listopada 2023

Aleksandra i Maciej - ocena Powiedzieć pełen profesjonalizm połączony z ogromnym zaangażowaniem w...
~Aleksandra i Maciej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 listopada 2023

Piotr - ocena Pełen profesjonalizm, dbałość o najmniejsze detale, a przy tym ciepło i luz....
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 października 2023

Marta - ocena Z całym sercem mogę polecić współpracę z Panią Magdalena. Osoba z ogromną...
~Marta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 października 2023

Beata Kosiacka - ocena Bardzo polecam usługi p. Magdaleny. Jestem pod ogromnym wrażeniem...
~Beata Kosiacka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 października 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry