Widok

Meble kuchenne salon czy stolarz ?

Witam

Właśnie odebrałam mieszkanie i muszę zrobic kuchnię. Rozmawiałam ze znajomymi co mogli by polecić i jedni mówią, że lepiej wybrać dobre studio, a inni, ze lepiej stolarza bo taniej. Przeglądałam fora i oinie są bardzo rózne. dlatego prosze o pomoc

Czy kupic kuchnię w salonie czy u stalarza ?
Czy mozecie polecić jakiegoś wykonawcę salon lub stolarza?

Jeżeli ktoś będzie tak miły i prześle mi na maila zdjęcia z realizacji oraz cenę kuchni bardzo mi to pomoze asiag244@wp.pl

Prosiłabym aby nie wpisywały się firmy zalezy mi na poleceniu firmy przez osoby które realizowały kuchnię.

Z góry dziękuję za pomoc
Asia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
cześć może trochę nie wczas ale jak znajdziesz chwilę wyslij mi zdjęcia swojek kuchni, w przyszłym tygodniu zamierzam odwiedzić salon nobilii w gdańsku na portalu trojmiasto mają ciekawą oferetę w przyszłym tygodniu meble nobilia mozna kupić z 40% rabatem dlatego zależy mi na czasie.

Z góry dziekuję

Janekl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam firmę PAKAR z Elbląga
502445428
Witam mam fajną ekipę stolarzy meblowych pracowali w dużej firmie produkującej meble kuchenne za grubą kasę .podjęli właściwą decyzje poszli na swoje pokupowali maszyny do pracy. dopiero zaczynają ale mają zlecenia, nie są drodzy mają własną stronę ale nie podam adresu aby nie być posądzanym o reklamę .ja osobiście życzę im sukcesów bo chłopaki mają potencjał z czasem o nich usłyszycie

Pozdrawiam
Studio Moccarte
Solidne wykonanie.Szeroki wybór batów i płyt. Projekt.
W ofercie możliwość dostosowania mebli do potrzeb osób niepełnośprawnych- automatynie regulowana wysokość.
Zapraszam
http://www.moccarte.pl
669 537 666
Zbyszek
również bardzo poproszę :)
madagaskar771@wp.pl
z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam
http://www.meble-gdynia.cba.pl

Sprawdźcie sami !!!
Pisałam i urwało mi gdzieś mój poprzedni tekst...

I ja z prośbą do Agi o zdjęcia kuchni :-).

Też jestem w trakcie dylematu kuchennego: salon, czy stolarz. Mamy trochę własnego, odpowiednio wysuszonego drewna sosnowego, więc wstępnie przeważa stolarz, ale jeszcze nie wiem, jak się do tego zabrać (a czas goni, bo marzy mi się, żeby we wrześniu się wprowadzić). Stolarz wstępnie namierzony, ale sama muszę zaprojektować wygląd kuchni wraz z konkretami (w cm), co mnie troszkę przeraża.

Chętnie skorzystam z podpowiedzi i zdjęć waszych kuchni.

Pozdrawiam.
Meg
megi36@poczta.onet.eu
i ja poprosze zdjecia i namiary a takze jesli to mozliwe to cene gosiks1@o2.pl
Ja natomiast polecam tą stronkę
http://www.projektujikupuj.pl
Mysle ze warto jest podpatrzec fajne pomysły i potem je wykorzystac.
Ja polecam stolarza, przyjedzie do domu, wymierzy, zrobi rysunek, sam wykona i jeszcze przywiezie i zamontuje, tylko trzeba trafić na dobrego, solidnego i dokładnego. Dostałem numer tel od dobrego znajomego który robił szafy pod zabudowę, osobiście robiłem u niego kuchnię angielską, prawdziwy profesjonalista i przede wszystkim kulturalny człowiek dotrzymujący terminów. Od niedawna założył stronę internetową ze swoją ekspozycją http://www.estilorico.pl naprawdę polecam!
Producent mebli kuchennych oferujemy meble kuchenne na dowolny wymiar ,aneksy kuchenne szafki kuchenne, szafy wnękowe Usługi świadczymy w Rumi i okolicach
Kontakt
Stolarstwo meblowe
81-198 Pierwoszyno
ul:Kaszubska 27

tel:512 837 100
tel:794 016 802

meble.gdynia@gmail.com
http://www.meble-gdynia.cba.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.fedorowskimeble.republika.pl/
POSIADAMY EXPOZYCJE SYSTEMÓW MEBLOWYCH
ZAPRASZAMY
Niezaleznie co sie wybierze to kazdy ma swoje zdanie, ja jestem zadowolony bo kupiłem meble z ikea a reszte 4 szafki dorobił mi pan Rafał Ćwikałowski 693 748 618, zmontował mi kuchnie , ustawił i wg, polecam fachowca. Ma smykałke i dobre pomysły.
dobry pomysł i projekt to podstawa + fachowiec od montażu i wtedy efekt może być zadowalający . A najlepiej jak ze sobą współpracują . Ekspozycja może faktycznie nie jest niezbędna bo i tak wszyskiego nie da się pokazac ale dobrzy fachowcy to podstawa . Jak się stolarz bierze za projektowanie to cudów nie wymyśli chyba że komuś zależy na pochowaniu garnków żeby nie leżały na widoku . Czy ktoś widział żeby domy projektowali murarze , żeby było taniej ? Tak się nie zaoszczędzi a z praktyki wiem , że dobry projekt pozwoli wiele oszczędzić na materiale , zwiększa funkcjonalność i pojemność mebli. Dzięki temu że do projektowania wnętrza domu zatrudniłem architekta to wiele super rzeczy kupiłem tanio w necie i koszt architekta mi się zwrócił i jeszcze zostało a efekt jest super i czasu ile zaoszczędziłem . Takie bzdury , że stolarz zrobi wszystko super to bajki tych samych stolarzy , którzy powinni odejść z epoką komuny. Niech stolarz zajmie się robotą a projekty zostawi fachowcom, którzy po to właśnie kończą uczelnie . Projekt zrobiony przez stolarza to najłatwiejszy dla niego do zrobienia zestaw mebli a to projektanci często myślą o tym żeby klienci byli zadowoleni mimo że stolarze potem stękają i narzekają .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
zapraszam na naszą stronę i zapewniam że rozwiejemy pani wątpliwości

www dontworry.pl
pozdrawiam
Jerzy Demianiuk
taaa piszesz "montowane w garażu" "rysunek na kolanach" chłopie dawno widać u profesjonalnego stolarza nie byłeś.Nigdy nie kupiłbym beznadziejnych składaków produkowanych masowo w fabryce. Marna płyta, tani laminat. Nie dzięki.
No i po co było to fisiowanie z "chłopakami" i "nie byciem posądzanym o reklamę" dwa posty wyżej? Nie można tak od razu, zamiast z ludzi idiotów robić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam tego Pana powyżej. Radze jego omijać szerokim łukiem. Jego pracownicy to banda partaczy. Żerują na pieniądzach naciągają a później nie wywiązują się z obietnic. Mam same złe wspomnienia ze współpracy z ta Firmą, kosztowała mnie ona wiele nerwów i czasu.
Może jakoś konkretniej ?
Ja polecam chłopaków z Nitoris Design z Poznania, poleciła mi ich koleżanka u której w Wejcherowie montowali kuchnie. Podaje nr telefonu do p. Piotra 507377244.
Wykonywali dla mnie 2 szafy wnękowe i oprócz tego biurko wraz z 2 komodami. Napaliłam sie na Klera, jednak kwota mnie przeraziła. W Nitoris wykonali mi powyższe za powiedzmy 40% ceny Kler.
Jestem na prawdę zadowolona. Wiem że wykonuja również kuchnie.
Niestety ( z niewiedzy wcześniej zamówiłam kuchnie w Meblobuku,
cóż wiem że przepłaciłam chociaz kuchnia wyszła fajnie )
Generalnie chłopaki z Nitoris Design planowali otworzyć studio po Nowym Roku może juz takie powstało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Znalazłam coś takiego: http://www.kuchnie123.pl/blog/stolarz-studio-kuchenne-ikea/wymarzona-kuchnia-stolarz-studio-kuchenne-czy-ikea.html
odnośnie dyskusji o wyższości jednego rozwiązania nad drugim. Ja jestem przed i mam podobny dylemat. Postanowiłam, że na początek swoje poszukiwania rozpocznę od Ikei.

Pozdrawiam wszystkich kupujących właśnie kuchnię!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Elewacja zewnętrzna - jakie materiały i farby polecacie? (16 odpowiedzi)

Pogoda się zrobiła i czas pomyśleć o elewacji zewnętrznej domu. Z tego co zdążyłam się...

do góry