Widok

MIŁA NIESPODZIANKA :)

Lisewski Dwór znalazłam najpierw w Internecie. Pomimo tego, że strona internetowa nie powala na nogi, jak tylko zobaczyłam menu od razu wiedziałam, że to jest to miejsce, które szukałam na uroczystą kolację z rodziną. Obsługa rewelacyjna, dania pysze :) Ceny konkurencyjne :) Sale restauracyjne piękne, wszystko elegancko podane! Polecam każdemu, kto szuka pysznych dań z dziczyzny i nie tylko :) Lisewski Dwór urzekł całą moją rodzinę i na pewno nie raz tam jeszcze wrócimy.
Moja ocena
Dwór Lisewski kategoria: Sale okolicznościowe
obsługa: 5

oferta: 5

kreatywność: 6

klimat: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdybym tam nie byl osobiscie to pomyslalbym ze Twoja opinia to zwykla autoreklama.. dodam tylko ze jadlem tam najlepsze nalesniki w zyciu.Nie przepadam za sorbetami ale gruszkowy w polaczeniu z karmelowa polewa na nalesnikach rozplywal sie w ustach..
Glowny atut tego miejsca to doskonala obsluga w resturacji i barze.W pokoju w ktorym nocowalem nie bylo TV ale to moze i lepiej, bo doskonale sie wyspalem.
Podsumowujac,miejsce jest urocze( przechadzajace sie na zewnatrz pawie) i nie mam czasu sue rozpisywac powiem tylko ze sie nie zawiodlem i na pewno tam wroce, polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry