Widok

MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA

Wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia? Czy jest w ogóle możliwa? Co sądzicie na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście chociaż nie każdy może tego doświadczyć, ponoć jest to coś wspaniałego
nie mozna nigdy mowic nigdy...

***MadziaK***
image
image
istnieje pewne zaiskrzenie od pierwszego spojrzenia, ktore atakuje coraz bardziej i bardziej z kazdym dniem, ale czy z tego da sie wychodowac milosc, czy tylko namietnosc to juz inna bajka.
Moja siosta jak spotkala swojego obecnego meza niemal rownoczesnie i niemal jednomyslnie stwierdzili w pierwszym dniu znajomosci ze beda malzenstwem i sa nim do dzis (9 lat) dalej tak samo szczesliwi, a wszyscy (w tym najglosniej ja sama) pukali sie w glowe:))
od pierwszgo wejrzenia moze byc zauroczenie, raczej nie miłość. Bo do miłości trzeba dojrzeć, trzeba się nauczyć z nią żyć poprzez odnajdywanie jej w drugim człowieku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Milosc od pierwszego wejrzenia jest podobno jak duch... " wielu o niej mowi ale tak naprawde oko w oko spotkalo sie z nia niewielu..."
A moim skromnutkim zdaniem to chyba cos takiego isnieja, choc moze nienazwalabym tego odrazu miloscia ale raczej fascynacja,zauroczeniem od ktorego oczywsicie moze rozpoczac sie wspaniale, wieczne i odwzajemnione uczucie...
Od pierwszego wejrzenia ...? Heh to jak bajka, a bajki bardzo szybko sie koncza. Sa piekne ale ulotne :) Uwazam ze tzw milosc od pierwszego wejrzenia to poprostu fascynacja wygladem 2 osoby.
Pozwolę sobie nie zgodzić się z moim przedmówcą... Możemy spotkać wiele osób, które fizycznie nam się podobają, nawet bardzo i ....no właśnie, nic poza tym...Ale są osoby, w której od razu wyczuwasz "coś", sam nie wiesz dokładnie co... a najlepsze jest to, gdy "w praniu" sprawdza się, że osoba ta czuje, myśli podobnie jak Ty, ma podobną wrażliwość i poczuła dokładnie to samo. To nie zdarza się często, ale zdarza się. Kiedyś taka starsza kobieta mówiła mi o czymś takim, nazywała to "meksykański grom", mówiła, że gdy on uderzy, nie ma zmiłuj się. Nie wierzyłam w to oczywiście...dopóki sama nie przeżyłam. Ktoś miał rację pisząc, że to jak z duchami :)
tomala napisał(a):

> Wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia? Czy jest w ogóle
> możliwa? Co sądzicie na ten temat?

Witam!!!! Tak - jest cos takiego.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

Czy feromony działają (83 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

do góry