Widok

MK

Zna ktos dade masy w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaraz będzie, spokojnie - jeszcze cały tydzień ;)
proponuje umiescic o tym info na stronce rowery.trojmiasto.pl, tak jak bylo z wielkim przejazdem, bo nie kazdy czyta wszystkie wątki na forum, a tak by bylo od razu widac :) pzdr. i na pewno wpadne ( chyba ze bedzie lało :) )
"a to w gdansku sa jakies masy ? pierwse slysze. W gdyni to slyszalem - ze owszem kiedys byla, ale jechali po chodniku :)."
Po jakim chodniku ? :-) Normalnie, ulicami w centrum miasta. Odbywają się regularnie średnio 3 razy w roku.
grisza napisał(a):

> no to już wiem na pewno - 3 czerwca - to jest robione jakoś w
> porozumieniu z BM i połączeniu obu spraw. nie wiem dokładnie
> jak i co ale taki jest plan.

Hmm... może ci startujacy w BM przejadą trase WPR 10 razy? :)

--
no to już wiem na pewno - 3 czerwca - to jest robione jakoś w porozumieniu z BM i połączeniu obu spraw. nie wiem dokładnie jak i co ale taki jest plan.
grisza napisał(a):
> a Wielki Ptrzejazd Rowerowy na poczatku czerwca (bodaj 3 ale
> głowy nie dam)

Lepiej żeby to nie bylo 3 czerwca, bo może być maly konflikt interesow: 3 czerwca jest maraton w Gdansku. Jesli zrobia taka "rozjazdówkę" z Oliwy do Gdanska i z powrotem jak rok temu, to bylby to najszybszy (i najkrwawszy) Wielki Przejazd Rowerowy w historii. ;-P

http://www.bikemaraton.pl/

Pzdr,
Ola
9 kwietnia impreza rowerowa :

Zapraszamy w niedzielę 9 kwietnia 2006 r. na wiosenną imprezę rowerową WIOSNA na ROWERZE. Rozpocznie sie ona tradycyjnie o godz. 12.00 pod restauracją Cristal we Wrzeszczu. Startujemy kwadrans później - tym razem w przeciwną strone niż zazwyczaj. Jedziemy na molo na Zaspie a tam czekać będzie wiele atrakcji. Jedną z nich będzie alleycat, czyli miejski wyścig kurierski na orientację z zadaniami. Zwycięzcy oczywiście mogą liczyć na nagrody.

Tak więc zapraszamy bez względu na pogodę (wiadomo kwiecień-plecień....). ZAPRASZAMY!!!

a Wielki Ptrzejazd Rowerowy na poczatku czerwca (bodaj 3 ale głowy nie dam)
a to w gdansku sa jakies masy ? pierwse slysze. W gdyni to slyszalem - ze owszem kiedys byla, ale jechali po chodniku :).
do góry