Widok

MOJ salon fryzjerski

D'or Trésor Temat dostępny też na forum:
trudno znalezc odpowiedni salon fryzjerski gdzie wszystko jest perfect i spelni oczekiwania-niestety jestem z tych "trudnych" klientow, gdzie oprocz samej uslug(i liczy sie dla mnie i obsluga i wnetrze- np. toaleta dla klientow. wazne tez jest dla mnie na jakich kosmetykach wykonywana jest usluga czy nie ma "dziadowy" i czy nie oszczedzaja na klientach. bywalam w wielu salonach w 3miescie i musze przyznac ze podeszlam troche sceptycznie do nowego salonu ale postanowilam zaryzykowac i...

i naprawde jestem w szoku bo:
- kazdy klient traktowany jest indywid. i widac ze sie prowadzi polityke "klient nasz pan" a nie kliencie WON. )
widzialam tez jak traktowano 2 inne klientki-super!)

- wnetrze robi wrazenie, pachnie nowoscia, klasa a calosc jest utrzymana w naprawde stylowo i gustownie. czuc luksus a nie osiedlowa dziadowe

-fryzjerzy-mnie obslugiwala p.Marzenka ale widzialam jakie cudo na glowie innej wykonal drugi fryzjer p.Sebastian.widac ze praca dla nich to przyjemnosc i traktuja swoj zawod jak sztuke a nie na odwal.

moje wloski czuja sie wyjatkowo dobrze a ja chcialabym zostac stalym klientem salonu-jakies znizki?:))

pozdrawiam cala ekipe i dziekuje zawspaniala fryzure!
Moja ocena
D'or Trésor kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pani Marzena

Witam serdecznie byłam klientką pani Marzeny i niestety nie wygląda to tak kolorowo jak opisywane jest to w opiniach!Widzę że marketing w firmie działa dobrze i sobie sami wpisujecie te oceny pozdrowienia dla klientek pani Marzeny..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam serdecznie, ja rowniez jestem klientka Pani Marzenki Cabańskiej Dziekan i nie zauważyłam aby w salonie było niekolorowo, Pani Marzenka wykonała usługę SUPER zapłaciłam niewiele bo ceny sa wyjatkowo niskie i nie wiem jak mozna tak napisac, naprawde, nieladnie tak robic fryzjerce pod górkę... Pozdrawiam i Zapraszam Serdecznie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja wiem o co chodzi, o tą co była wcześniej, to była masakra, tak mi włosy obcięła że chyba przez rok mi beda odrastac... cale szczescie już jej nie ma. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
NIE ZGADZAM SIE PANI MARZENKA DZIEKAN SUPER I SALON RÓWNIEŻ!! PROSZE NIE OBRAŻAĆ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
chyba nie rozumiem waszych komentarzy?

1.mowie o Pani Marzence Cabańskiej-specjalnie dowiedzialam sie jakie ma nazwisko zeby nie zrobic omylek-uwazam ze jest ekstra i mimo ze meiszkam w gdyni, rusze swoj tyleczek do gdanska specjalnie dla niej.(dla moich wloskow hehe:)

2.denerwuja mnie komentarze ze firma sobie sama wystawia opinie bo nie po to sie trudzilam zeby dodac opinie, zmiescic sie w slowach zeby mnie ktos obrazal-myslalam ze sie przyda i licze na to ze znajda sie fajni ludzie ktorzy kumaja o co chodzi w dodaaniu opini.

btw juz wiooooosna:D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii. Mi nie pasowało a forum jest od tego aby to robić pozdrawiam...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry