Widok
MOJA NOWA KUCHNIA NOBILIA
Opinie do zdjęcia: MOJA NOWA KUCHNIA NOBILIA.
Właśnie skończyli mi kuchnię i efekt przerósł moje oczekiwania. Meble wyglądają przepięknie
Przejdź do galerii.
Właśnie skończyli mi kuchnię i efekt przerósł moje oczekiwania. Meble wyglądają przepięknie
Przejdź do galerii.

całkiem poprawna kuchnia
ale kilka zgrzytów niestety się pojawiło. Kto Ci zaproponował takie rozwiązanie piekarnika i mikrofali? Wydałaś sporo kasy na obłożenie tych sprzętów kamieniem a efekt jest taki jak każdy widzi. Wnęka pod piekarnikiem czemu ma służyć? Lepiej pociągną zabudowę do końca (dodatkowe miejsce do przechowywania) do tego piekarnik w słupku i mikrofala. Będzie dużo bardziej estetycznie i funkcjonalnie. kolejny zgrzyt to zlew - czemu jasny zlew do ciemnego blatu?
ogólnie ocena- dobry
Ogólnie dobrze.Najbardziej podoba mi się podloga(ciepło) i dolne szafki.To bym zabrała do siebie.Ale z tym piekarnikiem i mikrofalą coś chyba nie wyszło?Lepiej by wyglagdało,jakby wyrównali ciag z dolnymi szafkami i wtedy wbudować piekarnik.Górne szafki nie podobaja mi się.Widziałam lepsze projekty.Napewno kosztowało sporo kasy,a efekt nie do końca fajny!Ja jednak lubie ciepłe kolory .
..co to ma być..
Po pierwsze wiszący piekarnik to jakieś nieporozumienie, Puchar na mikrofali to jakaś potworna tandeta, zamontowanie kuchni koło piekarnika tez bezmyślne, nie widzę lodówki?, nie ma stołu z chociaż dwoma krzesłami i na koniec coś czego nie mogę pojąć to wiszące nad podłogą trzy jakieś coś co ma być doświetleniem podłogi? Ktoś kto ma tę kuchnię nie rozumie przeznaczenia mebli do charakteru pomieszczenia!!!