Widok
MTV Gdańsk Dźwiga Muzę 2010
7 i 8 sierpnia 2010 na Placu Zebrań Ludowych w Gdańsku odbędzie się druga edycja Festiwalu MTV. Tym razem, impreza będzie nosiła nazwę Festiwal MTV Gdańsk Dźwiga Muzę 2010 - Dance Edition i będzie stała pod znakiem występów znanych DJ'ów oraz warsztatów tanecznych, które poprowadzą cenieni choreografowie.
Podobnie, jak pierwsza edycja, która odbyła się w zeszłym roku, tak i tym razem będzie ...
więcej
więcej
co za syf..
na to przyjda nieliczni..a gdzie dj"e na wieczor ? jakies imprezy ktore przyciagna kilk atysiecy ludzi?? co bajm przyjedzie?? zal na prawde..kiedys byly imprezy co przyciagaly po 10 tys ludzi chociazby taki scooter byl i impreza byla taka ze ledwo mozna bylo sie dostac. take cos robic i bedzie sie cos dzialow tym miescie!
chcemy spać
Pan Prezydent mocno przesadził dając pozwolenie na łupankę pod naszymi oknami do 4 rano!!! Rozumiem, że jest fajna impreza i ludzie się bawią, ale skoro jest w środku miasta, to czy naprawdę nie mogłaby kończyć się o 24tej, jak wszystkie inne?? Jak my organizowaliśmy koncert, to za każdą minute po dwunastej byli w stanie nas powiesić!!!
Cały dział marketingu MTV siedzi i skrobie
Garść "szczerych" komentarzy:) . Bareja wymięka, panie prezesie same Jarząbki.
- na to czekałam:)
super, ci choreografowie to same gwiazdy:)
i taniocha!!!!!!!! za inne kampy i warsztaty trzeba tyle zabulić
- super:)
zycze organizatorom powodzenia
swietny pomysl
trzymam mozcno kciuki!!!!!!
- nagrody naprawdę mega (1)
10 tysiaków soliści
30 tys ekipy
no nie źle
- nareszcie coś fajnego
udało się końcu wymyślić miastu ekstra impreze, gratuluje
- GDAŃSK DŹWIGA MUZĘ I NIE TYLKO!!!!!
Nareszcie coś dla fanów tańca, super !!!!!!
- na to czekałam:)
super, ci choreografowie to same gwiazdy:)
i taniocha!!!!!!!! za inne kampy i warsztaty trzeba tyle zabulić
- super:)
zycze organizatorom powodzenia
swietny pomysl
trzymam mozcno kciuki!!!!!!
- nagrody naprawdę mega (1)
10 tysiaków soliści
30 tys ekipy
no nie źle
- nareszcie coś fajnego
udało się końcu wymyślić miastu ekstra impreze, gratuluje
- GDAŃSK DŹWIGA MUZĘ I NIE TYLKO!!!!!
Nareszcie coś dla fanów tańca, super !!!!!!
niestety nie wiem
Zostałam skierowana do kogoś, by się z tym kimś skontaktować telefonicznie. Nie podano mi imienia, nazwiska, ani funkcji, osoba ta również się nie przedstawiła. Skierowała mnie za to do kolejnej anonimowej (oczywiście równie niepoinformowanej o niczym) osoby :)
Więc, choćbym chciała, to nie podam żadnych danych :))
Więc, choćbym chciała, to nie podam żadnych danych :))
masakra
Bylam w zeszlym roku i tak cholernie zalowalam wydalam tylko niepotrzebnie kupe kasy. Teraz niby dycha tak? plus dycha jak ktos chce warsztaty. Powiem tak tancze od 10 lat i nie wierze zeby warsztaty taneczne na takim terenie wyszly. Mam wrazenie ze choreograf bedzie stal na scenie a ludzie pod scena beda probowali fikac.
ZENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak to lipa?!
Nie rozumiem ludzi ktorzy pisza tutaj takie bzdury ze beznadziejne koncert itd. Lepiej dac wixe i zeby dresiarnia sie zjechala? Takie imprezy wolicie? Gdzie cala patola z dolnego miasta, oruni i nowego portu sie zjezdza i tylko sie bija miedzy soba? Ja jestem bardzo zadowolony bo to zawsze co innego. Cale szczescie ze w piatek nie bede dresiarni!!! FAK OFF!
jak się nie chce pomyśleć
to takie są tego efekty, kupić gotowca za publiczną kase i siedzieć z boku. Jak nie bedzie ludzi to też dobrze bo po co. Jak będą to sukces. Ale poziom zgroza totalna. To impreza dobra na plażę, kultury w rozumieniu rozwoju intelektualnego zero. Szkoda wiec czasu nawet na komentowanie. Znikam z miasta
Co?
Nie wiesz kto jest moim idolem, a co przeszkadza Ci, że ktoś ma inny kolor skóry? Moi idole na pewno nie tańczą z gwiazdami, słucham wielu gatunków muzycznych ale na pewno nie odgrzewanych kotletów jak wy Pewnie zatrzymałeś się na Perfekcie albo innej chałturze i z grywasz znawce muzyki. Wiesz co cieszę się, że jestem za młody dla Ciebie, to tylko oznacza, że nie jestem takim marudnym prykiem jak ty, także argument z młodością jest raczej nie trafiony.
Widocznie Twoja zorientowanie w tamatach muzyki jest bardzo ubogie.
Ja nie siedze w kuturze hip-hopu, a znam lub kojarzę 80% wykonawców i współtwórców tej imprezy, w tym klasykę m.o.p.
Poza tym nie każdy, kogo to interesuje nosi się na szeroko.
Myślisz że Gdańsk stać na zapraszanie gwiazd wielkiego formatu? To nie W-wa ani Wrocław człowieku.
Ps. Niebawe Lady Gaga w trójmieście, nie przegap 'gwiazdy'.
Ja nie siedze w kuturze hip-hopu, a znam lub kojarzę 80% wykonawców i współtwórców tej imprezy, w tym klasykę m.o.p.
Poza tym nie każdy, kogo to interesuje nosi się na szeroko.
Myślisz że Gdańsk stać na zapraszanie gwiazd wielkiego formatu? To nie W-wa ani Wrocław człowieku.
Ps. Niebawe Lady Gaga w trójmieście, nie przegap 'gwiazdy'.
Co za wiocha, normalnie żenada!!!
Schodzi na psy totalne ta imreza, akiedyś było tak fajnie w Brzeźnie na plaży darmowe koncerty całe lato każdą sobotę i niedzielę, potem przenieśli na ten Plac Zebrań Ludowych i zaczeło się coraz gorzej coraz mniej koncertów, gorsze miejsce, potem płot i zaczynali kasę żadać najpier 2 zł potem 5 potem więcej, teraz spadło do 10zł ale to i tak za dużo za taki syf co proponują.
Moja noga tam nie postanie i tej badziewnej musy taneczno/discopolowo/wieśniacko/hip-hopowej nie chce słuchać!!!!!!!!
Moja noga tam nie postanie i tej badziewnej musy taneczno/discopolowo/wieśniacko/hip-hopowej nie chce słuchać!!!!!!!!
niestety - to nieporozumienie...
Gdynia ma Openera, Katowice mają Offa, Warszawa - Orange Fest. A Gdańsk? Łupanka skrojona dla dresów z dolnego miasta, nowego portu?? Oczywiście oni nie przyjdą bo to impreza biletowana. Czy rzeczywiście nie da się stworzyc w Gdańśku imprezy muzycznej z prawdziwego zdarzenia?? Czy musimy być skazani na trzecia ligę muzyki tanecznej albo ochłapy gwiazdorskie typu JM Jarre czy Gilmour? Czy nie mozna zorganizować jednego dobrego albo festiwalu albo koncertu? Czy nie można ściagnąć choćby U2, Radiohead, Coldplay, dla starszych Floydów czy Stonesów? To naprawdę nie są AŻ TAKIE PIENIĄDZE. A Gdańsk powinno być stać na to. Nawet gdyby bilety miały być droższe. WARTO bo to wizytówka miasta.