Widok
Maciej Stuhr: Mam to wszystko w Standupie!
[lead]Maciej Stuhr powraca na scenę kabaretową w wielkim stylu i wystąpi w Starym Maneżu 28 i 29 kwietnia! Jego najnowszy program, czyli Maciej Stuhr: MAM TO WSZYSTKO W STANDUPIE!, to humor na najwyższym poziomie, pełen błyskotliwych, inteligentnych spostrzeżeń na temat rzeczywistości.[/lead]Czego możemy się spodziewać? Co kryje się za intrygującym tytułem?Jak to jest mieć wszystko w ...
więcej
więcej
Bardzo lubiłem Macieja Stuhra kiedy grał w świetnych komediach na przełomie wieków
Również seriale dramatyczne w jego wykonaniu były fantastyczne. Potem grał tak jak mu scenarzyści pozwalali, trochę lepiej, trochę gorzej, niemniej jednak doceniam kunszt aktorski Pana Macieja.
Szkoda tylko, że jako człowiek poszedł mocno w politykę. Każdy z nas ma poglądy, wielu się nie podobały rządy tych czy tamtych, ale te wszystkie publiczne egzaltacje Pana Macieja odnośnie polityki stały w wielkim kontraście do jego wizerunku komedianta i standupera.
Także ja za standup podziękuję, jak chcę się najeść żółci, to wystarczy, że włączę tą czy inną stację TV
Szkoda tylko, że jako człowiek poszedł mocno w politykę. Każdy z nas ma poglądy, wielu się nie podobały rządy tych czy tamtych, ale te wszystkie publiczne egzaltacje Pana Macieja odnośnie polityki stały w wielkim kontraście do jego wizerunku komedianta i standupera.
Także ja za standup podziękuję, jak chcę się najeść żółci, to wystarczy, że włączę tą czy inną stację TV
Zastanawiam się, ile organizatorzy musieliby mi zapłacić, żebym poświęcał swój czas na oglądanie takiej żenady.
Stuhrowie (i jeden i drugi) są nieźli jako aktorzy. Wówczas, kiedy mówią cudzym tekstem. I lepiej byłoby dla ich wizerunku, gdyby na tym poprzestali, nie mówiąc publicznie nic "od siebie".
Stuhrowie (i jeden i drugi) są nieźli jako aktorzy. Wówczas, kiedy mówią cudzym tekstem. I lepiej byłoby dla ich wizerunku, gdyby na tym poprzestali, nie mówiąc publicznie nic "od siebie".
Myli się Pan
Byłam wczoraj na występie Pana Stuhra i jestem pod wrażeniem jego talentu, pogody ducha , wszechstronnie utalentowany .
Sprawiło mi wielką radość spotkania go na żywo , jestem za to wydarzenie i rozrywkę bardzo wdzięczna.
Obecnie pracuję na stanowisku kierowniczym, skończyłam studia na Uniwersytecie z tytułem mgr.inz.
Zanim Pan coś napisze proszę się zastanowić jaki będzie to miało wpływ na postrzeganie Pana.
Ja odbieram Pana wypowiedź na niziutkim poziomie
Sprawiło mi wielką radość spotkania go na żywo , jestem za to wydarzenie i rozrywkę bardzo wdzięczna.
Obecnie pracuję na stanowisku kierowniczym, skończyłam studia na Uniwersytecie z tytułem mgr.inz.
Zanim Pan coś napisze proszę się zastanowić jaki będzie to miało wpływ na postrzeganie Pana.
Ja odbieram Pana wypowiedź na niziutkim poziomie