Widok

Maciej Stuhr: Mam to wszystko w Standupie!

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Maciej Stuhr powraca na scenę kabaretową w wielkim stylu! Jego najnowszy program, czyli Maciej Stuhr: MAM TO WSZYSTKO W STANDUPIE!, to humor na najwyższym poziomie, pełen błyskotliwych, inteligentnych spostrzeżeń na temat rzeczywistości.Czego możemy się spodziewać? Co kryje się za intrygującym tytułem?Jak to jest mieć wszystko w stand-upie?Na pierwszy plan wysuwa się znakomita rozrywka oraz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Maciej Stuhr powraca na scenę kabaretową w wielkim stylu i wystąpi w Starym Maneżu 28 i 29 kwietnia! Jego najnowszy program, czyli Maciej Stuhr: MAM TO WSZYSTKO W STANDUPIE!, to humor na najwyższym poziomie, pełen błyskotliwych, inteligentnych spostrzeżeń na temat rzeczywistości.[/lead]Czego możemy się spodziewać? Co kryje się za intrygującym tytułem?Jak to jest mieć wszystko w ...
więcej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Palanta oglsdac za 120 zl to oszolomstwo .

Małpy w ZOO przyjemniejsze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

szczur

Polacy nie chca ogladać pejsa,który razem ze starym plują na Polaków.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

No proszę, to dzisiaj ten standup,

a jeszcze bilety nie sprzedane? a przecież taki śmieszny jest. Dobrze, że w końcu zniknie stąd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak by placił 200 zł za wejscie to mogę przyjsc ,ale podatek od tego to on placi :)

Dziwne ze wylegarni POkemonów bilety nie sprzedane gdyby pis rzadził moze było by wiecje hetnych.A tak szczujnia jest obecnie we wszystkich stacjach wiec poco placic co jest za darmo wszedzie wokoło

"Człowiek " ujawnia swoją osobowość tak jak traktuje innych ,słowa kard, Wyszyńskiego, pełna prawda widać to po tym osobniku miernota nadrabiajacy chamstwem która trafią do jemu podobnym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myli się Pan

Byłam wczoraj na występie Pana Stuhra i jestem pod wrażeniem jego talentu, pogody ducha , wszechstronnie utalentowany .
Sprawiło mi wielką radość spotkania go na żywo , jestem za to wydarzenie i rozrywkę bardzo wdzięczna.
Obecnie pracuję na stanowisku kierowniczym, skończyłam studia na Uniwersytecie z tytułem mgr.inz.
Zanim Pan coś napisze proszę się zastanowić jaki będzie to miało wpływ na postrzeganie Pana.
Ja odbieram Pana wypowiedź na niziutkim poziomie

Szok

Nie wiedzialam ze w trojmiescie jest tyle zawistnych ludzi. Przykre to

[lead]Maciej Stuhr powraca na scenę kabaretową w wielkim stylu i wystąpi w Starym Maneżu 28 i 29 kwietnia! Jego najnowszy program, czyli Maciej Stuhr: MAM TO WSZYSTKO W STANDUPIE!, to humor na najwyższym poziomie, pełen błyskotliwych, inteligentnych spostrzeżeń na temat rzeczywistości.[/lead]Czego możemy się spodziewać? Co kryje się za intrygującym tytułem?Jak to jest mieć wszystko w ...
więcej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry