Widok

Maciej Stuhr: Mam to wszystko w standupie!

Maciej Stuhr: Mam to wszystko w standupie! Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Maciej Stuhr: Mam to wszystko w standupie!, 8 września 2025 - 9 września 2025 godz. 17:30, 20:30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co za malo dotacji,szparagi czekaja
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opisy wam się pomyliły...

Maciej Stuhr - "humor na najwyższym poziomie, pełen błyskotliwych, inteligentnych spostrzeżeń na temat rzeczywistości"? xD
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pamiętam młodego Stuhra jako wesołego, życzliwego chłopaka z dużym wdziękiem.

Teraz to rozpolitykowany, strzykający jadem zgorzkniały dziaders z porąbanym życiem rodzinnym. Słaby aktor na dodatek.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kogo ja widzę?!!!!

Wybory się skończyły zatem nasz artysta z ,,Zielonej granicy" musi mieć przecież swoje 5 minut. Przegrał jego ulubieniec, więc pewnie będzie znowu pluł jadem i wpajał ludziom swoje polityczne mądrości - jaki to Nawrocki jest zły i jakie tumany na niego głosowali.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wrócił nasz mędrzec od siedmiu boleści

Maciej filozof znowu zebrał siły i będzie pewnie wygłaszał jakieś powyborcze banialuki o Nawrockim i sfałszowanych wyborach do swoich wiernych wielbicieli.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ja mam jego

Niezmiennie odkąd okazał się taki. A humor ma na najniższym poziomie, możnaby rzec, że jest bardem ośmiogwiazdkowców i giertychowej farmy
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie docynili walki może esbeki pomoga
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

i wzajemnie...

...wzajemnie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby dopłacali nie pójdę.

Beznadziejny poziom.

jesli swiadczysz jakiekolwiek uslugi dla ludzi to ich nie dziel na gorszych czy lepszych,poniewaz w koncu na nich zarabiasz,a tak z polowy nie masz dochodow

Z oczu do Tuska podobny,

z miłości do Polaków też.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Wiosna w ogrodzie (7 odpowiedzi)

Kiermasz ogrodniczy WIOSNA W OGRODZIE w Rënku. Tegoroczna XXII edycja "Wiosny w ogrodzie"...

VI. edycja Polboat Yachting Festival (17 odpowiedzi)

Od 24 do 27 lipca 2025 r. w gdyńskiej Marinie Yacht Park, należącej do Grupy PHN, odbędzie się...

30 lat Ich Troje / Premiera Nowej Płyty (7 odpowiedzi)

3011! I stało się 1995-2025. Zespół Ich Troje gra dla Was od 30 lat! Rollercoaster Michała, Jacka...

do góry