Widok
Maciej bumbul-gurczynski@wp.pl - opinia
Jestem pacjentem dr. Wdowczyk Ostatnia teleporada styczeń 2021r Z powodu braku pielęgniarki dr. Wdowczyk odmówiła mi rejestracji na następny termin teleporady którą sama wyznaczyła na połowę września 2021r. Od tego czasu codziennie bezskutecznie próbuję się dodzwonić do rejestracji kardiologicznej. Zawsze napotykam na wyłączony telefon, lub nikt go nie podejmuje czasami przez krótką chwile jest zajęty Czy ma to tak wyglądać ! Jestem inwalidą 1 grupy o bardzo ograniczonej możliwości poruszania się. Telefon pozostaje mi więc jako jedyna możliwość kontaktu ! Karygodny sposób działania rejestracji
kardiologicznej praktycznie odcina mnie od wszelkiego kontaktu z Poradnią i ewentualnej możliwości uzyskania pomocy ! Dlatego tą drogą proszę o kontakt i ewentualne usprawnienie pracy rejestracji UCK Gdańsk
Maciej Gurczyński PSL 43010311850 tel: 698 599 822
kardiologicznej praktycznie odcina mnie od wszelkiego kontaktu z Poradnią i ewentualnej możliwości uzyskania pomocy ! Dlatego tą drogą proszę o kontakt i ewentualne usprawnienie pracy rejestracji UCK Gdańsk
Maciej Gurczyński PSL 43010311850 tel: 698 599 822
Moja ocena
Poradnia Kardiologiczna
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: -
wyposażenie: -
czas oczekiwania: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6