Widok
Cala prawda jest taka ze pani Magda Gessler nie ma pojecia jak sie gotuje, jest po prostu restauratorka z bardzo duzym szczesciem. Po przez rodzinny majatek, bogatych mezow Magda dorobila sie duzej fortuny a pozniej pojawila sie w telewizij i zrobila kariere przez jej niekonwencjonalne zachowanie oraz powiazanie zachodniego stylu mody ( firmowe torebki, i**otyczne kolory urban po prostu probuje byc kims kim nie jest) Najgorsze jest to ze pani Magda ubiera sie jak typowa nastolatka z USA myslac ze wyglada niesamowicie, juz nie mowiac o jej peruce!!! Strasznie mnie to irytuje jak Gessler sie wywyzsza w swoich programach jakby nie wiadomo jakie wyksztalcenie miala aczkolwiek przypominam ze Magda ukonczyla szkole /Real_Academia_de_Bellas_Artes_de_San_Fernando. Czyli prostym jezykiem szkole plastyczna dla d**ili ktorym sie uczyc nie chcialo!!! Jej arogancja i styl zachowania mnie smieszy ale najgorsze jest to ze nikt nie ma odwagi jej w prost powiedziec ze nie ma talentu i nie powinna sie osmieszac jej zerowa kulinarna wiedza. Tak to jest jak ktos spedzil pare lat za granica i powrocil do swojej ojczyzny myslac ze wszystkie rozumy pozjadal.
Korzystamy z usług regularnie, całą rodziną. Wyszukanych rarytasów, homarów i innych kulinarnych fajerwerków nie ma, ale jest smacznie, parę potraw do wyboru jest i ceny są przystępne. Więcej nie trzeba. Dalej będziemy korzystać jeżeli będzie można.
Każda inicjatywa, żeby było lepiej nie jest zła - trzymamy kciuki i pozdrawiamy.
Każda inicjatywa, żeby było lepiej nie jest zła - trzymamy kciuki i pozdrawiamy.
Niestety nie jest ulubiona, czy Pani jadła dania, które macie w karcie ? Nie da się tego nazwać dobrą kuchnią. Zamiast Magdy Gessler wystarczy posmakowac jedzenie i jak dalej nic to pojechać np do Mulka i zrobić porównanie. Przecież tam tylko cola ma smak reszta jakby się papier jadło. Szkoda czasu z takim " kucharzem". Przykro bardzo,że takie miejsca w ogóle istnieją
Kochani, z jedzeniem jest tak, ze jednym smakuje a drugim nie. Jeśli Wam nie smakuje jedzenie w bojańskiej restauracji to do niej nie chodźcie. Będzie to jasny znak dla właścicieli i szefa kuchni, że nie wpasowują się w gusta. Fajnie, że przyjeżdża Madzia, może uda się jej wprowadzić takie zmian, aby do restauracji chętnie przychodziło więcej ludzi. Ja życzę udanej rewolucji, trzymam kciuki.