Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobry fryzjer wątek zamknięty Szczerze polecam. Usługa wykonana fachowo.
~Halina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 września 2019

Men wątek zamknięty Fryzjer godny polecenia, przyjazny i po sąsiedzku, elastyczny grafik i miła...
~S
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 czerwca 2019

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam, opóźnienia, brak jakiejkolwiek informacji o tym na wstępie,...
~Mmmm
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 czerwca 2018

dobry fryzjer wątek zamknięty pan Grzegorz może nie czaruje klienta, ale fach w reku ma. Piszę to na...
~Malgorzata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2017

Szybko i nic więcej wątek zamknięty Strzyżenie męskie w niecałe 15 minut - jedyny plus. Poza tym standard obsługi...
~QualityFirst
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 czerwca 2017

nie polecam... wątek zamknięty Dziś byłam u fryzjera, strzygł mnie pan. Wczoraj umówiłam się na dziś, ok -...
~XXX
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 lipca 2014

Sławomir - opinia wątek zamknięty Dzisiaj dwukrotnie umawiałem się na proste strzyżenie. Najpierw kazano mi...
~Sławomir
-

dodano: 12 marca 2014

zaczynam zmieniać zdanie na temat tego salonu wątek zamknięty Do Atelier trafiłam z polecania szwagierki ponad 4 lata temu. Na początku...
~Amelia
-

dodano: 16 lutego 2014

Polecam wątek zamknięty Skorzystalam z usługi koloryzacji, wykonywała ja Pani Beata, przesympatyczna...
~Iwona
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 października 2012

POLECAM wątek zamknięty Polecam. Od roku jestem stałym klientem. Ceny są jak najbardziej ludzkie....
~T
-

dodano: 1 sierpnia 2012

Polecam wątek zamknięty Witam. Z usług tego salonu korzystałam kilkakrotnie. Zawsze wychodzę...
~Magda
-

dodano: 15 maja 2012

jeszcze raz super wątek zamknięty kolejny raz super strzyżenie, kolor no i klimat, rozmowy z panią Beatą...
~zadowolona klientka
-

dodano: 11 grudnia 2011

SUPER jak zawsze :) wątek zamknięty Kolejny raz skorzystałam z usług fryzjerskich w tym salonie. Jak zwykle Pan...
~Joanna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 stycznia 2011

REWELACJA !!! wątek zamknięty Po tylu wizytach mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że Grzegorz jest...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2010

Super! wątek zamknięty Pan Grzegorz jak zwykle spisał się rewelacyjnie! Włosy podcięte,...
~Stała klientka
-

dodano: 11 maja 2010

super fryzurka która olśniłaa wszystkich wątek zamknięty po raz pierwszy się wybrałam o tego salonu i nie żałuję. Pan Grzegorz robił...
~zachwycona klientka
-

dodano: 13 lutego 2010

TAK wątek zamknięty Obawiałam się przedłużać włosy w "nowym" dla mnie miejscu - zupełnie...
~Maria
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2009

TRAGEDIA!! NIE POLECAM!! wątek zamknięty Zachęcona dobrymi opiniami na portalu Trójmiasto, stwierdziłam, że odwiedzę...
~Madlena
1

dodano: 26 kwietnia 2009

Super wątek zamknięty Wybrałam się ze śmiałą decyzją całkowitej zmiany wizerunku. I udało się,...
~Zadowolona klientka
-

dodano: 17 marca 2009

zadowolona klientka - opinia wątek zamknięty polecam salonik mały ale jest w nim atmosfera obsługiwała mnie mila pani...
~zadowolona klientka
-

dodano: 8 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
48

44

wątków

do góry