Widok

Magic the Gathering

Czy w Baninie lub okolicach znalazłby się ktoś, kto chciałby sobie rekreacyjnie pograć w MTG?
Chodzi mi bardziej o osoby "starsze", czyli tak około 30 lat...
Może gdzieś macie stare karty, starą talię... niegraną od paru-parunastu lat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam gdzieś stare karty, ale gdzie... :D może się znajdą ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taaaaa najpierw karty a potem łapska pod sutannę o przepraszam spódnice i lupucuplupucupu!
Osoby starsze,he,he około 30 lat,tutaj panie same emeryta po 40 tce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja mam 36... więc też niedługo 40.
A szukam może kogoś kto pogra... a może i ma dzieci w podobnym wieku do moich, to zawsze dzieciaki zajmą się sobą, a my będziemy mogli w spokoju pograć.

Co do starych kart, które gdzieś przy przeprowadzce się odnalazły... zawsze mogę odkupić :)

Chociaż jeden się od razu nie obraził na tym forum ;-)
Gram tylko w szachy.
Pozdro.

Hej;) 33lata:) kiedyś tłukłem strasznie w mtg, cyperpunka, ad&d, warzone, warhamera :) i mnóstwo innych gier:)
Gdzieś na poddaszu mam jeszcze karty do magica :) Napisz do mnie na bialydym1@wp.pl . W sumie to odpalił bym jakąś partie :)
kart nie mam mocnych ale do lekkiej partii dadzą radę ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze że masz... bo znajoma przy przeprowadzce wywaliła... bo stwierdziła, że nie potrzebne pewnie.
Aż się serce kraje, co tam mogło pójść do kosza :)

ja już mam zdekompletowanego Magica.
A może jakis klubik? Można przeżucić się na planszówki w szkole co jakiś czas robiono spotkania.
Pozdrawiam

Na ostatnich planszówkach byłem z dzieciakami (7 i 9 lat). Generalnie fajnie, można pograć. W zasadzie byłem jednym z chyba 3 dorosłych, reszta to dzieciaki głównie z podstawówki. Także było granie we własnym gronie.
Co do zdekompletowanego.... zawsze można coś z tego złożyć (no chyba, że w sumie jest mniej niż 60 kart :)).
A jak nie, to za bardzo małe pieniądze można kupić czasem całe sety (Dla całego dodatku 4x common każdy). Nawet z przesyłką wychodzi dość tanio (np z czech).

Ceny w Polsce mogą być dość wysokie... a za granicą chodzi to za grosze.
Np tutaj:
http://www.ebay.com/itm/MTG-BATTLE-FOR-ZENDIKAR-COMPLETE-COMMON-PLAYSET-404-CARDS-NM-MINT-CONDITION-/182476697135?hash=item2a7c756e2f:g:C4QAAOSwCfdXo20h
404 karty za 7 dolarów. A można znaleźć taniej!

Ktoś z MTG wybiera się może na spotkanie z grami do szkoły 13tego października?

Inne tematy z forum Banino

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry