Widok
Magiczna linia S
Chciałam się tylko podpytać, o co chodzi z linią S.
Już pomijam atrakcje podczas jazdy tą linią - jazda niczym w filmie Szybcy i Wściekli, tylko umiejętności kierowców trochę mniejsze, przez co nie raz wychodzę z siniakami, raz złamałam dwa paznokcie, nawet przerabiałam przeciążenia na zakręcie...
Ale dziś zaczynam zastanawiać się, czy ci kierowcy umieją korzystać z zegarka? A może rozkład ...
więcej
Już pomijam atrakcje podczas jazdy tą linią - jazda niczym w filmie Szybcy i Wściekli, tylko umiejętności kierowców trochę mniejsze, przez co nie raz wychodzę z siniakami, raz złamałam dwa paznokcie, nawet przerabiałam przeciążenia na zakręcie...
Ale dziś zaczynam zastanawiać się, czy ci kierowcy umieją korzystać z zegarka? A może rozkład ...
więcej
każdy autobus na danej linii ma swoje kursy które kierowca ma w w swoim rozkładzie jaki ma przed oczami jeśli jest korek na drodze i jedzie blisko kursu następnego autobusu który powinien być za nim 15 minut a ma 12 minut w plecy to wg takiego głąba jak ty on jest 3 minuty przed czasem a tak naprawdę jest 12 w plecy i kierowca o tym wie ty nie musisz
nie ma możliwości takiego wykraczania poza rozkład kiedy każdy ma GPS i jest śledzony przez ZKM/ZTM na każdej trasie są przystanki kontrolne na Morskiej w Gdyni to np przystanek Stocznia SKM, Estakada Chylonia przy Kartuskiej z takich przystanków plus przystanki początkowe nie możesz odjechać szybciej niż niecałe 30 sekund wcześniej niż rozkład za każdy wyłapany odjazd powyżej 30 sekund z takich miejsc masz karę odciąganą od wypłaty możesz jeździć jak chcesz ale wtedy kilka stów nie twoje albo ZKM napisze na ciebie raport do twojej spółki gdzie jesteś zatrudniony i twój kierownik dyspozytury cię wezwie na dywanik