Widok

Magnat -nikomu nie polecam; opinia gościa weselnego

Dwór Kaszubski MAGNAT Temat dostępny też na forum:
Po weselu jesteśmy pewni że właściciel nastawiony jest wyłącznie na duży zysk a nie na jakość i zadowolenie klienta.Coraz większe oczy zaczęliśmy robić już od obiadu kiedy to dostaliśmy zimny rosół,zaczęło brakować ziemniaków ( dla mnie to nie do pomyślenia ) na mięso to trzeba było polować,surówki -tak małe porcje że strach było brać że zabraknie dla gościa obok .Po obiedzie marne i MAŁE przekąski ,najbardziej ubawił nas na półmisku porcjowany pasztet -w głowie się nie mieści !!!! Jeden tort na wszystkich gości gdzie powinien stać na każdym stole ,ciasta właściwie to szkoda gadać ...i to wszystko za 220 zł za osobę ,porównując inne wesela za tą cenę Magnat wypada NA MIARĘ TEGO WCZEŚNIEJ WSPOMNIANEGO PASZTETU
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
za 220 zl...czego sie spodziewales tortu dla kazdego? trufli? ja jestem bardzo zadowolony, polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18
no przynajmniej ziemniaków na obiad ,a ty to z czego jesteś taki zadowolony może się rozwiniesz bo samo polecam to trochę mało ...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak z ciekawości chciałam się zapytać o co chodzi z tym pasztetem? Ze był niedobry czy ze porcjowany?
Mało ważne pytanie, ale ja np. nie widzę nic złego w porcjowaniu pasztetu...
A reszty Twojej opinii nie podważam bo być może będę się wypowiadać w tym samym tonie po moim weselu:] Oby nie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry