Widok
Majka - opinia
Cieszę się, że nie tylko ja zauważyłam jak ostatnio p. Adrian zaczyna gwiazdorzyć...co najmniej jakby wygrał You can dance... no ale cóż.
Co do p. Sylwii, uwielbiam jej zajęcia, (chyba jedyne na prawdę profesjonalne w tym klubie, fakt, że czesto ma te konwencje i jej nie ma...ale warto poczekać)
Co do obsługi, czystości albo spinningu w sumie nie mam żadnych zastrzeżeń... Niech tylko "gwiazda" gymnasionu zejdzie na ziemię i zacznie prowadzić normalnie zajęcia bo ma ich sporo... ;)
Co do p. Sylwii, uwielbiam jej zajęcia, (chyba jedyne na prawdę profesjonalne w tym klubie, fakt, że czesto ma te konwencje i jej nie ma...ale warto poczekać)
Co do obsługi, czystości albo spinningu w sumie nie mam żadnych zastrzeżeń... Niech tylko "gwiazda" gymnasionu zejdzie na ziemię i zacznie prowadzić normalnie zajęcia bo ma ich sporo... ;)
Moja ocena
Gymnasion
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 6
oferta: 5
wyposażenie: 5
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
4.7
* maksymalna ocena 6
Maju, rozumiem że można lubić lub nie lubić niektórych instruktorów. Rozumim też, że można mieć potrzebę krytyki, ale niech to będzie krytyka konstruktywna i kulturalna. "Pozerstwo", "gwiazdorzenie", "Narcyz"... chyba trochę przesadziłaś... Poza tym, nie zgadzam się z Twoją opinią na temat Adriana. Lubię jego zajęcia ze względu na zaangażowanie, poztywną energię i pomysłowość. Jeżeli pod pojęciem "gwiazdorzenia" kryją się wszelkie urozmaicenia układów w finale to lubię również te gwiazdorzenie. Moim zdaniem działa zachęcajaco, żeby samemu spróbować i dodać coś od siebie do układu. Pozdrawiam.