Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam!!!! wątek zamknięty Korzystałam z zabiegu przedłużania rzęs, końcowy efekt przeszedł moje...
~Lucyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2014

zadowolona klientka wątek zamknięty super,jestem bardzo zadowolona z uslug tej Pani,pełna profesja!!!!!robilam...
~BASIA
1

dodano: 31 marca 2014

Dominika - opinia wątek zamknięty Z usług pani Majki skorzystalam w styczniu 2013r.Zdecydowałam się na makijaż...
~Dominika
1

dodano: 3 marca 2013

ANIOŁ NIE KOBIETA wątek zamknięty Chodze regularnie do Pani Maji od ponad dwoch lat. jest przemila kobieta o...
~Ann Klaudia???
-

dodano: 11 stycznia 2014

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Jestem stałą klientką Pani Maji i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że...
~bella
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 czerwca 2013

Polecam!!! :) wątek zamknięty Korzystam z usług pani Mai już od dłuższego czasu, Zawsze dobrze doradzi i...
~Monia
-

dodano: 11 czerwca 2013

MARLENS - opinia wątek zamknięty JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USLUG PANI MAJI I Z PEWNOŚCIA WRÓCĘ NIE RAZ NA...
~MARLENS
-

Zdecydowanie POLECAM. wątek zamknięty Rzetelana i kompetentna osóbka ze 100 % fachem w ręku. Ewidentnie widać,że...
~wrzeszczanka
-

kreski wątek zamknięty gorąco polecam!!! Pani Maja idealnie dobrała mi linię kreski do kształtu oka,...
~magda
-

dodano: 11 marca 2013

brwi wątek zamknięty łał łał łał !!! jestem pod ogromnym wrażeniem jak Pani Maja zna się na swoim...
~iwona
-

dodano: 11 marca 2013

IDEALNA STYLISTKA! wątek zamknięty IDEALNA,ORYGINALNA,MANIACZKA KAMYCZKÓW SWAROVSKIEGO Z NIESAMOWITĄ...
~Magda
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

11

wątków

do góry