Widok

Makijaz permanentny brwi

Polecam serdecznie! Wreszcie uwielbiam swoje brwi, sa idealne w każdym calu, bezblednie pasują i harmonizuja z reszta mojej twarzy.
Zaczelam moja przygodę z makijażem permanentnym 2 lata temu, wtedy tez pewna lingeristka zepsuła mi doszczętnie brwi, po latach wstydzenia się i podmalowywania zdecydowałam się jeszcze raz zaufać i dac sobie zrobić zabieg. Pani Magdalena zatuszowana bezblednie stare brwi, wyrysowała idealny nowy luk. Jestem bardzo zadowolona wreszcie trafiam na profesjonalistke jestem zauroczona obsługa jak i klimatem jaki panuje w gabinecie. Na pewno wroce!
Polecam wszystkim!
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na 100% naciągana nie prawdziwa opinia,nie ta jedna z resztą.............
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam,

Nie rozumem dlaczego pozwala sobie Pani na podwazanie mojego zdania, jestem bardzo zadowolona z uslugi. Z tego co widze zapewne nie jest Pani zadowolona z zabiegu albo nalezy Pani do konkurencji, ktora jest w stanie posunac sie do smutnych poczynan..
Proponuje zainwestowac w reklame zamiast podwazac opinie innych klientow. Dla uwiarygodnienia moge przeslac moje zdjecia z przed i po wykonaniu na meila. Kozystalam wielokrotnie z uslug gabinetow kosmetycznych i klinik, jezeli jest wszystko wykonane na poziomie to zawsze polecam serdecznie innym jak i uczynilam tutaj.

Pozdrawiam Pania serdecznie i zycze opanowania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam serdecznie,
ja zdecydowałam się właśnie na makijaż permanentny w tym gabinecie, bardzo poproszę o zdjęcia na maila, bo przyznam że trochę się obawiam tego zabiegu. Mój mail: albina77@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
A mogłaby Pani wstawić tutaj zdjęcie przed i po?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry