Widok
Makijaż permanentny u Pani Anetki i paznokcie u Pani Nikoli !!!
Trafiłam do salonu z polecenia mojej przyjaciółki. I powiem szczerze , że jestem zachwycona tym salonem, atmosferą jaka tam panuje , jest rewelacyjna, wszystkie Panie uśmiechnięte i chętne do pomocy! Regularnie przychodzę na paznokcie do Pani Nikoli, z których jestem bardzo zadowolona. Wykonywane bardzo sprawnie, dokładnie i z pięknym efektem końcowym. Widać, że swoją pracę wykonuje z pasją, gorąco polecam !
Ostatnio także korzystałam z usługi makijażu permanentnego u Pani Anety. Początkowo trochę się bałam czy brwi nie będą wyglądały nienaturalnie, nie bedą przerysowane...
Ale Pani Anetka szybko rozwiała moje wątpliwości, bardzo profesjonalnie wykonała mi cały zabieg. Pewna ręka Pani Anety wykonała mistrzowski makijaż permanentny ! Polecam w 100 %, rewelacja !
Ostatnio także korzystałam z usługi makijażu permanentnego u Pani Anety. Początkowo trochę się bałam czy brwi nie będą wyglądały nienaturalnie, nie bedą przerysowane...
Ale Pani Anetka szybko rozwiała moje wątpliwości, bardzo profesjonalnie wykonała mi cały zabieg. Pewna ręka Pani Anety wykonała mistrzowski makijaż permanentny ! Polecam w 100 %, rewelacja !
Moja ocena
Studio Kosmetyczne Allure
kategoria: Makijaż permanentny
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6