Widok

Mała prośba do kierowców

Gdy widzicie, że kursantowi jadącemu L-ką zgasł silnik, że robi większość rzeczy znacznie wolniej niż my itp., bądźcie bardziej wyrozumiali, a nie jak to można zaobserwować - zaczynacie mówić sami do siebie, machać rękoma choć to i tak nic nie da, a kiedy kobieta jest instruktorem to już w ogóle zachowujecie się, jakby Wam ktoś na ambicje wjechał, więc trzeba się wyładować, chociaż SAMI SIĘ KIEDYŚ UCZYLIŚCIE I NA PEWNO WIELE BŁĘDÓW POPEŁNIALIŚCIE. Więcej kultury i zrozumienia nie zaszkodzi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja jeszcze proszę o zachowywanie odstępów za pojazdem nauki jazdy a nie "siedzenie"na zderzaku i poganianie jadącym zgodnie z przepisami(o zawalidrogach nie mówię,bo i tacy się zdarzają co jadą 20km/h L-ką na ograniczeniu do 50km/h),gdyż notoryczne powodowanie kolizji przez kierowców najeżdżających na tył pojazdów nauki jazdy staje się po prostu irytujące!
"L"-ka zatrzymuje się na "żółtym",znaku STOP i warunkowej strzałce,więc pamiętajcie proszę o tym drodzy kierowcy!
Szerokości!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Piszesz ,że większość "siedzi na zderzaku".
- Bo tak ich pewnie nauczyliście,albo nie zwracaliście na to uwagi podczas nauki jazdy ,dlatego tak teraz jeżdżą.
Zaś na egzaminie powinni oblewać takich za jazdę "na zderzaku".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pierwsze słyszę, żeby na kursie uczono jak jeździć komuś na zderzaku. Pacnij się w głowę "kierowco".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A wyczytałeś alternatywę? "Albo" - sam się pacnij w głowę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czasami i Tobie Halewicz przyda się uważne czytanie. Poprzednik ma prawo nie zgodzić się z dwiema oferowanymi alternatywami. Czyżby innych nie mogło być? Upierdliwy jesteś momentami strasznie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (12 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Wynajem długoterminowy czy leasing? (25 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

Jaki samochód kupić do 10 000zł ?? (82 odpowiedzi)

Kryteria: -kombi lub kombi van (dla 5 osób), -niskie koszty eksploatacji (paliwo itd.), -trasy...

do góry