Widok

Malachitowe Wzgórze

Kokoszki Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje na granicy dzielnic Kokoszki i Kiełpino Górne. Zielone otoczenie inwestycji zapewni przyszłym mieszkańcom kontakt z naturą, a osobom, które cenią sobie aktywny tryb życia dużo terenów do biegania, jazdy na rowerze czy spacerowania. Szybko można wyjechać stąd na obwodnicę Trójmiasta oraz w kierunku Kaszub.

W dzielnicy Kokoszki dostępna jest rozbudowana infrastruktura, co ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinia

W okolicach domków chyba rzadko są płace zabaw, bo każdy z domków ma ogród. Niedaleko jest szkoła, więc tam można iść na plac zabaw. Poza tym deweloper będzie budował jeszcze bloki i tam zapewne zrobi plac zabaw.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zastanawiam się czy mogą ten las jeszcze kiedyś wyciąć k czy te drzewa jeszcze rosną bo jednak trochę słońca będą zabierać hmm...

Las

Witam!

Czy ma.ktos wiedzę na temat tego lasu czy te drzewa będą jeszcze rosły, ile on może mieć lat I czy mogą to kiedyś wyciąć?

Pozdr

Teren lasu należy do skarbu państwa. Ewentualnie może zapytać leśnictwo.
Jak się człowiek wyciszy, to słychać Kartuską na wysokości drugiego rzędu.

Przy etapie 1 był rachunek powierniczy, proszę nie wprowadzać w błąd.

Deweloper chcę nazwać ulicę wew. Malachitowa, ale urzędnicy robią problemy. Podobno nie może nazywać się egiertowska ponieważ jest przerwana.

Las podobno będzie, nie jest planowana jego wycinka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kominek

Planuje zrobić ktoś kominek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chcieliśmy zrobić kominek, ale ktoś niżej pisał, że tylko bio wchodzi w grę. Czy ktoś pytał dewelopera jak to wygląda?

Dokładnie, był rachunek powierniczy, wpłacało się na rachunek, a potem bank przelewał.

Ekarany

Orientuje się ktoś, czy przed 1 rzędem będą ekrany akustyczne jak będą budować kartuska itp ?

Pozdrawiam
G.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolor drzwi

Czy ktoś z kupujących domy w pierwszym etapie został poinformowany o zmienie koloru drzwi wejściowych na pomarańczowe??

tak pytałem, tylko bio wchodzi w gre

Niestety nie.
Też mi się to nie podoba że drzwi będą pomarańczowe w dodatku takie intensywne. Bardzo mi się to nie podoba.

Jak zbierzemy więcej osób to powinniśmy z nimi wygrać i wymienią nam na takie jak były zaplanowane od początku czyli szare. Proszę się wpisywać pod tym postem kto jest niezadowolony to jak będzie trochę osób to podam do siebie kontakt i coś zdziałamy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesteśmy za starym kolorem. Może utworzymy jakaś grupe zamkniętą na FB albo innym kanale, zeby się komunikować?

Ekranów nie będzie przed 1 rzędem, bedą przy Kartuskiej, ale to tak wyjezdzajac z tej piaskowej drogi po prawej. Osiedle jest dość daleko od ulicy Kartuskiej, przed nami jest restauracja, lasek i budynek, więc jakoś przesadnie nie będzie słychać Kartuskiej. Na mapie akustycznej miasta ten rejon jest wolny od hałasu. Można ewentualnie jeszcze sprawdzić z Urzędem Miasta i deweloperem szczegóły.

Tak, również chciałam to zaproponować.

Grupa dla lokatoròw

Założyłam grupę na FB
"Malachitowe Wzgórza ETAP 1"
Można znaleźć i się dopisać, będzie łatwiej się komunikować.

Chyba masz nieaktualne informacje. Podpisaliśmy umowę deweloperska wczoraj, mamy przypisany rachunek powierniczy..
do góry