Widok

Malachitowe Wzgórze

Kokoszki Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje na granicy dzielnic Kokoszki i Kiełpino Górne. Zielone otoczenie inwestycji zapewni przyszłym mieszkańcom kontakt z naturą, a osobom, które cenią sobie aktywny tryb życia dużo terenów do biegania, jazdy na rowerze czy spacerowania. Szybko można wyjechać stąd na obwodnicę Trójmiasta oraz w kierunku Kaszub.

W dzielnicy Kokoszki dostępna jest rozbudowana infrastruktura, co ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś wyżej to właśnie napisał.. Tylko ta droga nie będzie się nazywała egiertowska tylko nowa inżynierska.

Moim zdaniem nie ma.juz szans na szare. Wszyscy już mają wstawione pomarańczowe.

Niestety racja :-( Ten pomarańcz się nawet mocno odbija od ściany garażowej :-) Też nam nie pasuje. Faktycznie nie było tego w załączniku dot. standardu wykończenia, a wizualizacja nie jest częścią umowy. Pytanie czy można coś z tym zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety , chyba nie . Te dodatki drewna które są też od strony ogrodu na wizualizacji mają jasny piaskowy kolor I wygląda to super. A na żywo wynalowali kolorem jakimś ciemnym który też nie pasuje do całości domu.

Ktoś zaprojektował piękny dom , ale dodatkami oszpecaja ta bryłę. Ciekawe jak to skończą całkowicie czy coś jeszcze będzie nie tak.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Calosc

Poczekajmy na efekt końcowy. Tak się złożyło, że miałam okazję widzieć inwestycje Inartu w Warszawie. Zakończone. To są naprawdę ladne osiedla, z klasą, ze smakiem. Nie do końca odpowiadają mi pomarańczowe drzwi (chociaz od środka są szafe - ufff), ale też nie zamierzam nakręcać się na zapas. Czekam na efekt końcowy, który mysle, ze nas wszystkich zadowoli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Juz urządzałam jeden dom i taras i zaręczam, że ten kolor na elewacji jest bardziej praktyczny. Łatwiej będzie dobrać deskę na taras i meble na taras.

Ten pomarańczowy totalnie do niczego tutaj nie pasuje, szpeci i jest paskudnie kontrastujący, szkoda, że trzeba będzie ponieść koszty na własną rękę i coś robić z tym kolorem, bo "pan prezes" sobie wymyślił to dziadostwo a w rzeczywistości dostali te paskudne drzwi pewnie po dobrej cenie. Tyle w temacie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapraszam do grupy na FB: "Malachitowe Wzgórza ETAP 1"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No jasne że dostali to w dobrej cenie bo nikt ich nie chciał kupić. Pewnie przeliczył się z budżetem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez myślałem żeby zrobić to na własną rękę , ale wg mnie jak tylko moje będą inne to też bez sensu bo I tak reszta będzie mieć dzikie pomarańczowe poza tym straci się gwarancje. Do tego drzwi nie są antywłamaniowe niestety. Wygląd domów super Ale reszta zostawia dużo do życzenia. Deweloper ( Prezesi ) dali ciała. Pewnie 2 etap dostanie już ładne drzwi . Zrobili nas :(

W drugim etapie mają być mieszkania kilku rodzinne A z boku przy lesie szeregowce.

Hej . A wiesz że przez połowę skarpy będzie przechodził płot. Czyli część skarpy będzie Twoja , druga część osoby z 3 rzędu. Niestety będzie to trudniejsze do zagospodarowania .

M.

Kable :(

Naprawdę fajnie zaprojektowane osiedle, super rozkłady bliźniaków, duże ogrody, planowany rozwoj osiedla. Niestety dla nas kable elektryczne na wjeździe i w tak bliskiej odległości od budynków i w takiej ilości to największy minus. Niestety inwestycje przy takim okablowaniu w późniejszym okresie ustępują wartości innym nieruchomościom. Negatywny wpływ na zdrowie niby nie został udowodniony jednak pole energetyczne czasami powoduje wyładowania np. na samochodach stojących w pobliżu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyszlosciowo kable mają być ukryte w ziemi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No to by było wspaniale, można wiedzieć skąd taka informacja i czy to pewna sprawa ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Domek nr 1

Zastanawiam się nad kupnem domku nr 1 który pozostał jednak ciągle mam obawy że coś przeoczyłem skoro tyle czasu jest dostępny i nikt go nie kupił. Może ktoś ma jakieś info i coś czego nie dostrzegam ?

domek nr 1

Jest przy wjeździe na osiedle i tyle - to jedyny minus.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko ok

Kupiłam 3 u wszystko dobrze z 1. Stoi tak długo bo jest pierwszy od wjazdu i od cały problem, gdyby 3 nie była dostępna kupiłabym 1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szok

No właśnie nikt i trochę szok, że Pomarańczowe...
do góry