Widok
Malamut Alaskan
Malamut Alaskan
Witam oddam w dobre ręce psa rasy Malamut Alaskan . Pies ma 3,5 roku , od urodzenia wychowywany z dziecmi i kotem wiec jest bardzo łagodny i dobrze ułożony.Psa musze oddac ze względu na cięzką sytuacje roddzinną. PILNIE
Zobacz ogłoszenie »
Witam oddam w dobre ręce psa rasy Malamut Alaskan . Pies ma 3,5 roku , od urodzenia wychowywany z dziecmi i kotem wiec jest bardzo łagodny i dobrze ułożony.Psa musze oddac ze względu na cięzką sytuacje roddzinną. PILNIE
Zobacz ogłoszenie »
Pies-przyjaciel człowieka
Gruboskórni , znieczuleni na miłosc czworonoga ludzie nie myślący realnie , niech sie Pani zastanowi czy oddałaby Pani 3,5letnie dziecko ?? Przeciez to to samo, pani jest jego mama w której zawsze znalazł oparcie jako czworonog przeciez nie pójdzie do kuchni nie zrobi sobie kawy.. to Pani zawsze musiała mu matczynować.
Czy naprawdę ludzie muszą tak krzywdzić zwierzęta ??
Czy naprawdę ludzie muszą tak krzywdzić zwierzęta ??
ALE CÓDO
Jest przepiękny ja mam Syberiana i też mam ciężką sytuacje wziełam w lepszych dla mnie czasach ale cóż tak bywa , jedno tylko powiem psa nie oddała bym za nic na świecie a mieszkam teraz na 50 metrach w bloku z 3 dzieci i mężem .Bardzo współczuje ale może by się pan jeszcze zastanowił to códowny psiak