Widok

Malamut Alaskan

Malamut Alaskan
Witam oddam w dobre ręce psa rasy Malamut Alaskan . Pies ma 3,5 roku , od urodzenia wychowywany z dziecmi i kotem wiec jest bardzo łagodny i dobrze ułożony.Psa musze oddac ze względu na cięzką sytuacje roddzinną. PILNIE

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

śliczny piesek..

niestety, nie mam miejsca, ani czasu by z nim wychodzić, a szkoda...

Szkoda psa, a ludzie są nie odpowiedzialni, biorą psa a potem sie znudzi i papapa, a przecież pies to członek rodziny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pies-przyjaciel człowieka

Gruboskórni , znieczuleni na miłosc czworonoga ludzie nie myślący realnie , niech sie Pani zastanowi czy oddałaby Pani 3,5letnie dziecko ?? Przeciez to to samo, pani jest jego mama w której zawsze znalazł oparcie jako czworonog przeciez nie pójdzie do kuchni nie zrobi sobie kawy.. to Pani zawsze musiała mu matczynować.

Czy naprawdę ludzie muszą tak krzywdzić zwierzęta ??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

do smutnej...

jak już to matkować a nie matczynować...
a druga sprawa,nie znasz sytuacji a się wypowiadasz bez sensu.masakra,bo lepiej,żeby oddali go do schroniska albo do drzewa przywiązali.obrończyni zwierzat od siedmiu boleści!!!!

problemy z pisaniem,pani smutna?

Żenada...Ogłoszenie wstawił Pan Jan,a dl tej smutnej to ewidentnie Pani.?No i to matczynowanie.Piękna polszczyzna...
A co do psa,każdy podejmuje takie decyzje,jakie uważa za stosowne,moja droga.

ALE CÓDO

Jest przepiękny ja mam Syberiana i też mam ciężką sytuacje wziełam w lepszych dla mnie czasach ale cóż tak bywa , jedno tylko powiem psa nie oddała bym za nic na świecie a mieszkam teraz na 50 metrach w bloku z 3 dzieci i mężem .Bardzo współczuje ale może by się pan jeszcze zastanowił to códowny psiak

Inne tematy z forum Społeczność

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

do góry