Widok

Malarstwo A.Sylwestrowicz pt. 'OŚ'

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Wystawa malarstwa Arkadiusza Sylwestrowicza pt. „OŚ” przedstawia nam cykl obrazów stworzonych w latach 2004-2008. Koncepcja obrazów jest oparta na osi kompozycji malarskiej.Wystawie towarzyszy dźwięk autorstwa Jacka Grudnia. Kompozytor wykorzystał algorytmy transformacji fal elektomagnetcznych przetworzone przez dr Roberta Barańskiego według kompozycji i faktur obrazów.Wystawa ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to jest malarstwo...

Jak to jest malarstwo, to ja tez moge zostac artsytka... pozal sie Boze, malarz zrobil sobie wystawe z kwadratow...
niestety wernisaż byl równie biedny jak i sztuka, organizatorzy rozlali między sobą butelkę wina, a reszta gości, którzy przyszli pogratulować z kwiatami musieli sie zadowolić pustymi kieliszkami przy dźwiękach psychodelicznej muzyki... ALE WYSTAWA JEST!!!

A mi Pan Sylwestrowicz zrobil korekte...

Chetnie poznalbym ta "przyszla artystke",ktora wpisala swoja opinie o wystawie ponizej.Pochodze z Opola i niestety nie bylo mnie na wernisazu.Mimo tego wlascicel galerii Pionowa przeslal mi na skrzynke e -mailowa fotki z wernisazu...Pan Arek doszedl juz malarsko tak daleko. to pisalem ja:przyszly historyk sztuki i malarz

Malarstwo A.Sylwestrowicz pt. 'OŚ'

Wystawa malarstwa Arkadiusza Sylwestrowicza pt. „OŚ” przedstawia nam cykl obrazów stworzonych w latach 2004-2008. Koncepcja obrazów jest oparta na osi kompozycji malarskiej.Wystawie towarzyszy dźwięk autorstwa Jacka Grudnia. Kompozytor wykorzystał algorytmy transformacji fal elektomagnetcznych przetworzone przez dr Roberta Barańskiego według kompozycji i faktur obrazów.Wystawa ...
więcej
do góry