Widok

Małe piersi!

Czy ktoras z Was ma ten sam problem,co ja?Mam ponad 30 lat i male piersi ( 75B )!
Znacie moze jakies sprawdzone nieoperacyjne sposoby na powiekszenie?
To jest naprawde dla mnie bardzo wazne!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dmowskiego 5 , słuchaj ja tez jestem szczupła i wydawało mi sie ze mój stanik jest ciasny :-) idz tam to nic nie kosztuje pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli dobierzesz sobie stanik i pozbierasz z powrotem to, co do tej pory zdazylo sie rozplaszczyc po klatce piersiowej przez nieprawidlowo dobrane pusiapki, moze sie okazac, ze biust sie troszke powiekszy i nabierze ladniejszego ksztaltu. Oczywiscie nie od razu, to wymaga czasu no i wiele zalezy od tego, jak bardzo piersi sa zniszczone noszeniem zlego rozmiaru. Faktem jednak jest, ze za male (w miseczkach) i za luzne w obwodzie push-upy potrafia niezle zmasakrowac biust:(
To, ze stanik laduje na biuscie to zdecydowanie wina za luznego obwodu, nie malych piersi. Bo to piersi maja byc trzymane przez stanik, a nie stanik przez piersi.
No i faktycznie, warto popracowac nad akceptacja wlasnego ciala.
Powodzenia! A te pusiapki 75B lepiej wyrzuc jak najszybciej, szkoda biustu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, co wy z tymi stanikami. Ona ma problem żeby się pokazać nago swojemu facetowi. Stanik tu nic nie pomoże.
Stanik jest dobrym rozwiązaniem żeby pościemniac przed facetem przed którym się nigdy nie rozbierzesz. Litości. Faceci nie są aż takimi głabami i wiedzą co to push up.
Na pocieszenie mogę coś zasugerować, ale przedyskutuj to z ginekologiem. Plastry antykoncepcyje Evra działają tak, że rosną piersi. Mi urosły o 1 rozmiar.
Dziewczyny, pamiątajcie, wszystko zależy od nas. A jak się facetowi nie podoba to niech szuka gdzie indziej. Nie dajmy się zwariować!!!

Pozdrawiam was wszystkie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Alez male piersi wcale nie wymagaja push-upa. Miekki stanik na fiszbinach tez je ladnie podkresla, a dobrze dobrany pozwala na poprawe ksztaltu piersi, utrzymujaca sie nawet po zdjeciu biustonosza
Dzięki agag,pojadę tam!
Tak,dokładnie o to chodzi S.J.,że wstydzę się rozbierać przed swoim facetem. Niby nic nie mówi na temat moich piersi,ale jak widzi większe (takie "C" lub "D"),to sie ślini i nawet przy mnie odpowiednio komentuje!Przykro mi jest i mówię Mu o tym i jak tu mam pokochać własne ciało (właściwie tylko piersi,bo resztę akceptuje) ?!
Co do plastrów,to raczej odpadają,bo za parę miesięcy chcemy zacząć starania o dzidzię.
Rozumiem,że jak zajdę już w ciążę,to mi urosną trochę,ale po pierwszej ciąży (którą straciłam w 5 miesiącu) chyba już po miesiącu zmalały do poprzedniego rozmiaru. :(
Pozdrawiam!
Jeśli nie mogę powiększyć biustu,to przynajmniej ładnie wyprofiluje dobrze dobranym stanikiem! :)
polecam stronę dopasowana.pl i również sklep w Gdyni obok Empiku, jest tam bardzo fachowa obsługa, napewno Ci pomogą dobrać jakiś fajny stanik.
Super,dzięki!
Mieszkam w centrum Gdyni,więc mam tam dosłownie 5 min. drogi! ;)
Zajrzę do tego sklepu.
słuchaj zrozpaczona znalazłam super staniki więc moze humor ci się poprawi :-) bo siedze na necie i szukam sobie stanika :-)
Panache Atlantis T-shirt albo inne modele tej firmy z żelem wygladają super , teraz będe szukac czy jest jakis sklep w trójmiescie gdzie mają te staniki a jak nie to zamówie na www.bradea.pl bo tam mają ale wolałabym kupić od ręki zeby nie bawić się w odsyłanie jak nie będzie pasował pozdrawiam
aha piszą ze te staniki powiększają o jeden rozmiar więc super no nie :-)
Miałam kiedys taki stanik z żelem i faktycznie piersi prezentują się w nim suuuper,ale jest jeden mankament - są ciężkie. :(
Nie pamietam,jaka to była firma i nie wiem,gdzie został kupiony,bo kupiła mi go moja mama,hehehe.
Rewelacyjny,bo nic się z nim nie działo,a prałam go w pralce,wirowałam itp.!Miałam go chyba z 5 lat(!) i dopiero miesiąc temu wyrzuciłam,bo po tylu latach nie wyglądał już najlepiej.
Polecam - świetnie wygląda pod bluzką i nie widać (jak przy push-up'ach) zarysu wypełnienia!
Optycznie powiększa biust nawet o 2 rozmiary!
Pozdrawiam!
może trochę to kontrowersyjne ale naprawdę biust powiększają tabletki antykoncepcyjne, też miałam 75B, na tabletkach pełne 75C :D
jakiś czas temu brałam tabletki antykoncepcyjne "Diane 35",a później "Yasmine" przez parę lat.Na początku faktycznie jakby powiększyły mi się piersi,ale po jakimś czasi (juz nie pamiętam,ile to trwało) wróciły do swoich normalnych rozmiarów.
Teraz nie chcę już brać hormonów,bo najwyższy czas zacząć myśleć o dziecku.
Masz male piersi przeczytaj i sama sprawdz to naprawde dziala (komentarze mowia same za siebie)http://www.intymnosc.pl/aff/8505/product_info.php?products_id=306
O,super! Dzięki!
O takie rezultaty mi chodzi! ;)

Dziewczyny,a czy któraś już próbowała tego specyfiku?
mimo wszystko bym się bała.... gdyby taki wynalazek serio działał toby było o nim głośno:) obawiam się wszelkich leków, tabletek itd..

ja mam 75 B - szału nie ma :) mąż je podobno uwielbia, choć jak każdy facet chętnie patrzy na większe, pełniejsze:) ja sobie z tego żartuje, tego nie zmienie, a on mnie kocha całą taką jaka jestem i nie zamieniłby mnie na inną cycatą...

Po tabletkach antykoncepcyjnych Cilest nie zauważyłam większego rozmiaru. Teraz jestem w ciązy - są pełniejsze, ale nie jakieś bardzo rozrośnięte:) I dobrez bo jakby mi się rozrosły to miałabym na pare miesięcy spore, a potem obwisłe placki z rozstępami :)

A czy Twój chłopak jest taki idealny??? Ma sylwetke modela z okładki, wyrzeźbione ciało i idealnego penisa??nie sądze... jaki jest takiego go kochasz i akeptujesz.. i on tak pewnie czuje.
Ja mam 75 b i jestem zadowolona przy dobrze dobranej bieliznie z B mozesz zrobic sobie C :P
ja miałam rozmiar 75B jak miała 15 lat i chciał bym nadal taki mieć bo mi się takie bardziej podobały niż teraz mam 90C a tamten rozmiar jest jak dla mnie idealny i oczywiście ładniejsze są staniki w tych rozmiarach:)
A i dodam że jeszcze nie mam dziecka to dopiero będą wielkie:( i tak kręgosłup mnie już boli a co później a jestem szczupłą osobą
do góry