Jestem pod opieką Pani Dr Ewy Paszkiewicz od ponad 15 lat - i to jest moje ogromne szczęście:) Pani Doktor na początku mnie długo leczyła , później prowadziła moje 2 ciąże :) Kiedy jest potrzeba to zawsze jest, gotowa do pomocy , ratuje mnie w podbramkowych sytuacjach:) Uwielbiam ją jako człowieka i jako fachowca - jest niesamowicie dobrym człowiekiem, z którego emanuje ogrome ciepło, spokój, opanowanie, cierpliwość.... Opiekowała się w trudnych chwilach moją mamą , którą z powodu podeszłego wieku lekarze odstawiali na boczny tor.Pani Doktor oprócz dobrej diagnozy ginekologicznej zauważyła u mamy objawy depresji i skontaktowała ją z psychiatrą. Nikt oprócz Pani doktor nie zauważył, że przez życie w ciągłym bólu i ciężką chorobę taty miała też depresję. Mama mówi o Pani doktor : mój Anioł i coś w tym jest ;)
Teraz moja 20 letnia córka jest po pierwszej dorosłej wizycie w gabinecie i wiem , że to było dla niej bardzo pozytywne doświadczenie :) Życzę Pani Doktor dużo zdrowia , dużo siły uśmiechu i energi ! Oby jak najdłużej była i leczyła :) Pani Ewo serdecznie dziękuje za wszystkie te lata:)