Widok
Małgorzata - ocena
Wspaniałe miejsce, prowadzone z sercem do zwierząt. Długo szukaliśmy takiego hotelu na czas naszej nieobecności. Przystań Liliany to nie jest zwykły hotel dla psów, to miejsce gdzie zwierzęta czują się jak u kogoś bliskiego. Bardzo obawiałam się zostawienia na 2 tygodnie psa, który jest z nami bardzo związany i źle znosi zostawanie samemu w domu. Po próbnej dobie nie miałam watpliwości, że to właściwy adres. Przystań okazała się miejscem, które wspaniale zastąpiło naszemu psu dom. Pan Jarek i Pani Liliana to ludzie o wielkim sercu do zwierząt, odpowiedzialni i troskliwi. Dostawaliśmy zdjęcia i filmiki naszego szczęśliwego Liszka. Byłam spokojna, że ma wspaniałą opiekę. Najlepszą rekomendacją dla nas był fakt, że nasz kudłacz z radością się przywitał z Panem Jarkiem i Panią Lilianą kiedy po próbnej dobie przyjechał już na właściwy pobyt, a przy odbiorze nie omieszkał zaczepiać Pana Jarka na głaski na pożegnanie. Pies i my szczęśliwi. Dziękujemy bardzo za opiekę :-)
Odpowiedź obiektu
Dziękujemy serdecznie za wspaniałą opinię. Państwa Kudłacz bardzo sie do nas przywiązał, a Jarka, który go karmił i najcześciej wychodził na spacery i zabawy dosłownie pilnował i na krok nie odstępował. Moją rolą było nagrywanie filmików i robienie zdjęć oraz wysyłanie ich do Państwa. Wiem jakie to kluczowe dla spokojności snu na urlopie :)
Zapraszamy serdecznie jak zajdzie taka potrzeba.
Zapraszamy serdecznie jak zajdzie taka potrzeba.