Widok
Malgorzata - ocena
To co było niemożliwe dzięki Panu Notariuszowi stało sie możliwe !!!! Jestem pośrednikiem z ponad 20 letnim stażem pracy i nigdy nie spotkałam Notariusza z tak ogromnym zaangażowaniem w sprawę jak Pan Notariusz Konrad Kuźmicki. Dodam, że próbowałam znaleźć notariusza na terenie całej Polski, który podjął by się załatwienia sprawy moich klientów - niestety zainteresowanych nie było. Sprawa skomplikowana, mająca trochę korzeni poza granicami Polski- jednym słowem ciągle było pod górkę !
To co wykonał Pan Notariusz to.prawdziwe mistrzostwo świata!
Jego ogromną wiedzą, znajomość prawa międzynarodowego, doradztwo, elastyczność, kompetetność, znajomość języków, komunikatywność a przy tym ogromna kultura osobista i co najważniejsze w trudnych przypadkach - spokój - wszystko to doprowadziło do finału sprawy. Bardzo, bardzo.serdecznie dziękuję i polecam Pana Notariusza Konrada Kuźmickiego
To co wykonał Pan Notariusz to.prawdziwe mistrzostwo świata!
Jego ogromną wiedzą, znajomość prawa międzynarodowego, doradztwo, elastyczność, kompetetność, znajomość języków, komunikatywność a przy tym ogromna kultura osobista i co najważniejsze w trudnych przypadkach - spokój - wszystko to doprowadziło do finału sprawy. Bardzo, bardzo.serdecznie dziękuję i polecam Pana Notariusza Konrada Kuźmickiego