Widok
Wiem że z niego jest beton. Znasz inną walkę z kłamstwem i oszczerstwem w sieci ? Puszczanie jego kłamstw bez komentarza będzie przyzwoleniem na pacyfikację prawdy i zawłaszczenie internetu przez pisowskich kłamców. Przecież dzięki takim jak on kłamcom, tak wielu mniej świadomych czytelników ulega wpływom tej formacji, wyniesionej na szczyt władzy przez populizm i kłamstwo. Tacy jak on prowadzą w internecie systematyczną kampanię propagandową i dezinformacyjną. Przerabialiśmy takie gó..o już za czasów PRL. Tacy jak on opanowali publiczne media wciskając ciemnemu ludowi swoją smoleńską ideologię. Chyba nie chcemy by i tutaj, kłamliwe kanalie kreowały fałszywy obraz rzeczywistości. Kto z nas wierzył, że taki gość jak Macierewicz może zostać szefem armii. Machaliśmy ręką że to tylko niegroźny fanatyk, smoleński ortodoksa , facet specjalnej troski. A tu zonk.
Kłamcom nie można pozwolić na to, by opanowali całą naszą przestrzeń .
Kłamcom nie można pozwolić na to, by opanowali całą naszą przestrzeń .
to nie jest dobre!
Łowca,Zetjot ma sie dobrze i to on sie karmi wami,nami
a nie wy nim
złudne wrazenia zwyciestwa
wasze "ciskanie " w niego to tylko woda na młyn jego produkcji
smieje sie z was..klepiac ustawiczne nowe tematy i szukajac nastepnych
to wy jestescie nadziani na koło młynskie,które on wprowadza w ruch
to widac --jak sie wyłaczy z tego
Łowca,Zetjot ma sie dobrze i to on sie karmi wami,nami
a nie wy nim
złudne wrazenia zwyciestwa
wasze "ciskanie " w niego to tylko woda na młyn jego produkcji
smieje sie z was..klepiac ustawiczne nowe tematy i szukajac nastepnych
to wy jestescie nadziani na koło młynskie,które on wprowadza w ruch
to widac --jak sie wyłaczy z tego
Furio,
Ty też nie trać z pola widzenia prawdziwych winowajców.
Forsa szła dotąd do establiszmętu postkomunistycznego, który sporządził sobie rynny i ścieki do spływu kasy z naszych podatków i lewych dochodów. Po uszczelnieniu tych dziur nagle okazało się, że w budżecie, pomimo wydatków na program500+ pozostała kupa forsy. I to ich boli, bo tę kasę uważali dotąd za swoją. Ojczyznę dojną im zabrano i stąd lament.
Ty też nie trać z pola widzenia prawdziwych winowajców.
Forsa szła dotąd do establiszmętu postkomunistycznego, który sporządził sobie rynny i ścieki do spływu kasy z naszych podatków i lewych dochodów. Po uszczelnieniu tych dziur nagle okazało się, że w budżecie, pomimo wydatków na program500+ pozostała kupa forsy. I to ich boli, bo tę kasę uważali dotąd za swoją. Ojczyznę dojną im zabrano i stąd lament.
Sky..., nie poznaję Cię.
Co się stało?! Byli u Ciebie chłopaki czy dziewczyny, grupa siłowa Morawieckiego i odebrali Ci siłą 500 +?
Zmusili Ciebie do zakupu obligacji?!!!
Ps
Dlaczego na nadwyżce z oszczędności Polaków mają zarabiać zagraniczne, pustynie finansowe w maskach gigantów szmalu?!
Niech się Orzeł biały karmi i dorabia nowej korony!
Nie śpijcie ludzie! Kur...a, nie śpijcie!
Co się stało?! Byli u Ciebie chłopaki czy dziewczyny, grupa siłowa Morawieckiego i odebrali Ci siłą 500 +?
Zmusili Ciebie do zakupu obligacji?!!!
Ps
Dlaczego na nadwyżce z oszczędności Polaków mają zarabiać zagraniczne, pustynie finansowe w maskach gigantów szmalu?!
Niech się Orzeł biały karmi i dorabia nowej korony!
Nie śpijcie ludzie! Kur...a, nie śpijcie!
Kermit, opamiętaj się! ... i wyluzuj. Widać, żeś zielony.
"Po latach" może coś zaczniesz k u m a ć... chyba, że Cię bocian wcześniej zje.
Ps
Polska nie daje mi pracy ale bierze podatki przy każdym, najdrobniejszym zakupie. Na kogo idą moje pieniądze?!!
Na jakich "darmozjadów", co to od 8ej do 15tej obijają się między biurkiem a ekspresem do kawy (???) czy biednych z zawodu (???)
Fikcja i iluzja wiążą skrzydła tłumom! Współczuję pazernym i chciwym oraz wyznawcom tzw. Sprawiedliwości.
"Po latach" może coś zaczniesz k u m a ć... chyba, że Cię bocian wcześniej zje.
Ps
Polska nie daje mi pracy ale bierze podatki przy każdym, najdrobniejszym zakupie. Na kogo idą moje pieniądze?!!
Na jakich "darmozjadów", co to od 8ej do 15tej obijają się między biurkiem a ekspresem do kawy (???) czy biednych z zawodu (???)
Fikcja i iluzja wiążą skrzydła tłumom! Współczuję pazernym i chciwym oraz wyznawcom tzw. Sprawiedliwości.
> Za to 500+ ludzie okradzeni lub wykluczeni mogą swoim dzieciom zakupić takie zewnętrzne oprogramowanie.
Na przykład zakupując obligacje 500+, które ostatnio wprowadził Morawiecki, główny bankster bolszewickiego tzw. Rzadu.
W skrócie chodzi o to, by odebrać ludziom te 500 złotych w zamian za odsetki z obligacji.
Czyli dajemy ci 500 złotych niby na dziecko, ale odbieramy je drugą ręką, ponieważ pilnie potrzebujemy tych pieniędzy, aby dać ci je znowu. Każda taka operacja to zobowiazanie dla Państwa z tytułu odsetek do spłaty nie wiadomo kiedy i przez niewiadomo kogo. Czyli klasyczny przepis na piramidę finansową.
No dobrze, zapyta ktoś, a gdzie tu w tym wszystkim dzieci i pomoc ?
W programach korupcyjnych nie chodzi o dzieci i pomoc.
Chodzi o wręczanie korzyści.
Na przykład zakupując obligacje 500+, które ostatnio wprowadził Morawiecki, główny bankster bolszewickiego tzw. Rzadu.
W skrócie chodzi o to, by odebrać ludziom te 500 złotych w zamian za odsetki z obligacji.
Czyli dajemy ci 500 złotych niby na dziecko, ale odbieramy je drugą ręką, ponieważ pilnie potrzebujemy tych pieniędzy, aby dać ci je znowu. Każda taka operacja to zobowiazanie dla Państwa z tytułu odsetek do spłaty nie wiadomo kiedy i przez niewiadomo kogo. Czyli klasyczny przepis na piramidę finansową.
No dobrze, zapyta ktoś, a gdzie tu w tym wszystkim dzieci i pomoc ?
W programach korupcyjnych nie chodzi o dzieci i pomoc.
Chodzi o wręczanie korzyści.
Drobną poprawkę proponuję, merytoryczną.
Napisłeś "mam swój rozum". To jest błąd płynący z ignorancji i nieznajomości neuropsychologii.
Właściwe sformulowania brzmi "mam swój mózg". Natomiast rozum jest rzeczą dość skomplikowaną jeśli chodzi o genezę. Upraszczając nieco sprawę, to rozum jest oprogramowaniem (trzeba też pamiętać, że mózg ma też wstępne, genetyczne uzwojenie). A oprogramowanie bierze się z zewnątrz, ze środowiska spolecznego, bez którego twój mózg byłby na nic. A program Rodzina 500+ to jest własnie taka zewnętrzna interwencja, bez której ciebie by nie było. Za to 500+ ludzie okradzeni lub wykluczeni mogą swoim dzieciom zakupić takie zewnętrzne oprogramowanie.
Napisłeś "mam swój rozum". To jest błąd płynący z ignorancji i nieznajomości neuropsychologii.
Właściwe sformulowania brzmi "mam swój mózg". Natomiast rozum jest rzeczą dość skomplikowaną jeśli chodzi o genezę. Upraszczając nieco sprawę, to rozum jest oprogramowaniem (trzeba też pamiętać, że mózg ma też wstępne, genetyczne uzwojenie). A oprogramowanie bierze się z zewnątrz, ze środowiska spolecznego, bez którego twój mózg byłby na nic. A program Rodzina 500+ to jest własnie taka zewnętrzna interwencja, bez której ciebie by nie było. Za to 500+ ludzie okradzeni lub wykluczeni mogą swoim dzieciom zakupić takie zewnętrzne oprogramowanie.