Widok

Mam tę moc. Bal u Elsy

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Mam tę moc. Bal u Elsy.
Przygotowania do wielkiego balu u Elsy trwają. Wydawałoby się, że wszystko jest już gotowe..., ale czy na pewno? Co ciekawego może się wydarzyć, kiedy trzeba przekazać zaproszenia w tyle różnych miejsc? Czy z mroźnej krainy do pałacu na pustyni, a jeszcze do czarodziejskiego zamku, i do wielkiego lasu i w inne miejsca uda się je dostarczyć? A co się stanie, jeśli w przedziwny sposób ktoś ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam

Byliśmy w zeszłym roku, spektakl bez żadnej fabuły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

To nie ten spektakl.

Ten to zupełnie inny spektakl, choć nazwa podobna.

Opinie polecające pisane na zamówienie

Nikt normalny nie cytuje tytułu przedstawienia, do którego pisze komentarz. Dzieciom może się podobać, bo są księżniczki i piosenki. Ale fabuła jest dramatycznie głupia i pisana na kolanie. Lepiej po prostu zaśpiewać piosenki i nie silić się na łączenie tego w słaby sposób.

Żałuję, że ktoś robi skok na kasę przez użyci disnejowskich postaci w tak słaby sposob

Agnieszka

Rok temu był zupełnie inne przedstawienie!
Wiem bo byłam.
Dzisiaj rewelacja!!! Dzieciom się bardzo podobało. Super, że wszytskie księżniczki śpiewały na żywo. Dużo interakcji z dziećmi.
No i zdjęcia na koniec, dzieciaki były bardzo zachwycone. polecam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ola

Dobra robota! Bardzo fajne przedstawienie dla dzieci. Widziałam że dużo dzieci się bawiło, uśmiechało, tańczyło i śpiewało.
Oby więcej takich przedstawień dla najmłodszych. Super rozrywka a możliwość zobaczenia sowich ulubionych księżniczek na żywo u dziecka uśmiech bezcenny.
Dobrze wydane pieniądze. Bawiłyśmy się siwtnie. Polecam i czekamy na następne spektakle :)) Polecam serdecznie. D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super przedstawienie

Fajna bajka z tekstami również dla dorosłych. Cieszyły się nie tylko dzieciaki ale i my rodzice.
Kolorowo, zabawnie, fajna historia, piosenki. Tylko były małe kłopoty czasami z nagłośnieniem, ale nie rzutoway na całość.
Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyjemny spektakl

Dzieciom się bardzo podobało, rodzice też zadowoleni:) bardzo na plus interakcja z publicznością i piosenki na żywo na scenie - super doświadczenie dla maluchów. Warto chodzić na takie spektakle z dziećmi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cudowny spektakl

Jako mama 6 letniej Anastazji chciałabym gorąco polecić niniejszy spektakl. Cudowne kostiumy i scenografia. Uroku dodają wykonywane piosenki oraz interakcja z widownią. Niezapomniane przeżycie dla mnie i mojej córeczki:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

super przedstawienie :)

Dzieciaki bardzo zadowolone :)) fajny pomysł z przedstawieniem dla dzieci.
Ksiezniczki/aktorki super. Piękny śpiew i gra aktorka. Olaf cudowny. Moje córki ubrały się w sukienki księżniczek. Bardzo przeżywały spotkanie z ulubionymi księżniczkami. Spektakl na spory plus.
Polecam wszystkim fajna odskocznia od codziennych aktakcji dla dzieci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

Poszliśmy z naszą córeczką na spektakl dla dzieci. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem.
Miły gest od organizatora w postaci luzaków. Przedstawienie bardzo nam się podobało a córeczka tańczyła i śpiewała. Na widok Elsy aż podskoczyła z radości.
Kto nie był naprawdę warto. Kostiumy, stroje, cała fabuła rewelacja i do tego śpiew na żywo. Jedbym słowem polecam :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam wszystkim przedstawienie :)

Polecam wszystkim przedstawienie Mam tę moc. Bal u Elsy. Świetnie spędzony czas. Spektakl nie za krótki nie za długi. Super przemyślany, zadbali o wszytsko. Śpiew na żywo, piękne kostiumy, interakcja z dziećmi i mały prezencik w postaci lizakow.
Polecam kto nie był warto! :)

Podobało się bardzo

Mojej córce i mnie. Dużo śmiechu i dzieciaki mogły wejść na scenę a potem zrobić sobie fotkę z księżniczkami i Olafem. Nie nudziliśmy się ani przez chwilę.

Polecamy :)

Jednym słowem super. Warto obejrzeć :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetnie spędzony czas :)

Córka była zachwycona. i my też. Dawno już nie byliśmy na tak fajnym przedstawieniu. Było wszystko, co być powinno. Fajne piosenki, świetna gra aktorów, interakcja z dziećmi no i pamiątkowe zdjęcie z bohaterami. Szczerze polecamy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rodzice polecają=)

Świetna sprawa. Przedstawienie na dużym poziomie. Muzyka, kostiumy, śpiew na żywo. Kawał dobrej roboty. Radość i zadowolenie naszej córki niezbędne. Podobno spektakl będzie w październiku na który też pójdziemy. Polecamy :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie polecam

Charakteryzacja, kostiumy, nagłośnienie, gra aktorska i dialogi na bardzo słabym poziomie. Zabrakło dodatkowej aktorki dla jednej z księżniczek. Jedyny plus to interakcja z dziećmi. Moim zdaniem to strata czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fajnie spędzony czas

Bawiliśmy się z całą rodzinką świetnie. Od miłej niespodzianki w postaci lizaczków dla dzieci, przez możliwość zaśpiewania z księżniczkami na scenie, aż po zdjęcia z bohaterami bajki. Oby takich spektakli było więcej :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetna zabawa

Dzieci cały czas dopytują się kiedy pójdziemy do księżniczek i bałwanka. Godzina zabawy, absolutnie niezmarnowana, a widok rozbawionych twarzy dzieciaczków bezcenny. Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

Dobrze spędzony czas. Ładne stroje, piosenki no i bałwanek rewelacyjny. A po zakończeniu możliwość zrobienia zdjęcia z księżniczkami.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetnie spędzony czas

Bardzo fajne przedstawienie q którym biorą aktywnie udział dzieci! Parę godzin po spektaklu emocje jeszcze wychodzą z najmłodszych, i cały czas opowiadania co zrobił ten a tamten. Polecam w 200%!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam serdecznie

Super zabawa dla wszystkich.....dużych i małych. Pamiątka w postaci zdjęć z aktorami pozostanie. Polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obsługa do wymiany

Nie mam nic do gry aktorskiej, bo to akurat było dobre ale techniczni do wymiany! Jedna z aktorek nie miała włączonego mikrofonu dopiero na Mam tę moc dostała działający mikrofon, brak jednej księżniczki na piosence finałowej, sama scena mogła być bardziej "bajkowa" skoro to głównie przedstawienie dla dzieci, a to bardziej wyglądało jak przedstawienie ze szkolnego kółka teatralnego. Córka była zadowolona ale ja jako rodzic nie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Właśnie to oglądam - słabe i mikroport wciąż nie działa. Szkoda pieniędzy, pomysłu i scenariusza nie ma tu za grosz

Polecam

Fenomenalne wydarzenie! Dzieci zadowolone i mamy super zdjęcia. Fajnie, że mogły wejść na scenę!

Niski poziom, nie warto

Bez pomysłu, z problemami technicznymi i bezsensowną fabułą oraz tanim chwytem z rozdawaniem cukierków i możliwością zrobienia zdjęć z księżniczkami które nawet nie były ucharakteryzowane jak postaci z bajek.

Organizatorzy podszywają się pod hity Disneya, a w gruncie rzeczy to skok na kasę. To, że przedstawienie jest dla dzieci nie zwalnia z trzymania jakiegoś poziomu, którego brakowało i było to widac
do góry