Widok

Mam tę moc. Bal u Elsy

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Mam tę moc. Bal u Elsy.
"Mam tę moc. Bal u Elsy"

Przygotowania do wielkiego balu u Elsy trwają. Wydawałoby się, że wszystko jest już gotowe..., ale czy na pewno? Co ciekawego może się wydarzyć, kiedy trzeba przekazać zaproszenia w tyle różnych miejsc? Czy z mroźnej krainy do pałacu na pustyni, a jeszcze do czarodziejskiego zamku, i do wielkiego lasu i w inne miejsca uda się je dostarczyć? A co się stanie, jeśli w ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam tę moc. Bal u Elsy

Przygotowania do wielkiego balu u Elsy trwają. Wydawałoby się, że wszystko jest już gotowe..., ale czy na pewno? Co ciekawego może się wydarzyć, kiedy trzeba przekazać zaproszenia w tyle różnych miejsc? Czy z mroźnej krainy do pałacu na pustyni, a jeszcze do czarodziejskiego zamku, i do wielkiego lasu i w inne miejsca uda się je dostarczyć? A co się stanie, jeśli w przedziwny sposób ktoś ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ola

Dobra robota! Bardzo fajne przedstawienie dla dzieci. Widziałam że dużo dzieci się bawiło, uśmiechało, tańczyło i śpiewało.
Oby więcej takich przedstawień dla najmłodszych. Super rozrywka a możliwość zobaczenia sowich ulubionych księżniczek na żywo u dziecka uśmiech bezcenny.
Dobrze wydane pieniądze. Bawiłyśmy się siwtnie. Polecam i czekamy na następne spektakle :)) Polecam serdecznie. D

Agnieszka

Rok temu był zupełnie inne przedstawienie!
Wiem bo byłam.
Dzisiaj rewelacja!!! Dzieciom się bardzo podobało. Super, że wszytskie księżniczki śpiewały na żywo. Dużo interakcji z dziećmi.
No i zdjęcia na koniec, dzieciaki były bardzo zachwycone. polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

To nie ten spektakl.

Ten to zupełnie inny spektakl, choć nazwa podobna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam

Byliśmy w zeszłym roku, spektakl bez żadnej fabuły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mam tę moc. Bal u Elsy

Przygotowania do wielkiego balu u Elsy trwają. Wydawałoby się, że wszystko jest już gotowe..., ale czy na pewno? Co ciekawego może się wydarzyć, kiedy trzeba przekazać zaproszenia w tyle różnych miejsc? Czy z mroźnej krainy do pałacu na pustyni, a jeszcze do czarodziejskiego zamku, i do wielkiego lasu i w inne miejsca uda się je dostarczyć? A co się stanie, jeśli w przedziwny sposób ktoś ...
Przejdź do spektaklu.
do góry