Widok

Mama na obrotach - Mój Pierwszy Raz

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]"Mój pierwszy raz" to debiutancki i całkowicie autorski program popularnej internetowej twórczyni, w którym odnosi się do wszystkich nowych sytuacji w swoim życiu. W programie usłyszymy historie wywołujące łzy ze śmiechu, między innymi o relacji ze Starym, rodziną, fanami ale i hejterami! Nie zabraknie też tego za co pokochały ją miliony czyli kultowych strojów![/lead]Ten program to moje ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobieta która w necie naśladuje wszystkie "trendy" tik-tokowe. i teraz mysli, że umie w stand-up ;/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinia na temat Konsulatu Kultury

Bardzo przykre, że miejsce z tak ogromnym potencjałem właściwie nie proponuje oferty kulturalnej tylko pseudorozrywkową. Odnoszę wrażenie, że osoby, które stoją za przygotowywaniem programu Konsulatu nie mają po prostu pomysłu i wiedzy na temat kultury. Szkoda, bo powinno być to miejsce, w którym propozycje powinny trzymać poziom, zachęcać do dyskusji, spędzania mądrze czasu, rozwoju. A tak mamy kolejne miejsce ze sceną na wynajem. Z roku na rok coraz gorzej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

miałem nie pisać, ale w sumie co mi tam...

rozumiem, że ktoś może lubić standup, ale żeby TO nazywać standupem to nawet nie jest mocne nadużycie, to jest zwykła kpina. przejrzałem "twórczość" tej pani i głównie polega ona na podłożenie cudzego głosu (natrafiłem też na, o zgrozo, standuperów) pod własne gesty - chyba tak to można nazwać. najdziwniejsze i chyba najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że są ludzie którzy chcą to oglądać, ale przecież tandeta zawsze będzie w cenie. tak, tak straszny "hejter" ze mnie, bo w tych czasach albo pozytywnie albo wcale co nie... porażka...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry