Widok
Mama - ocena
Wizyta prywatna. Trwała może 10 minut, z czego połowę czasu Pan Doktor klikał w komputerze listę kolejnych osób do przyjęcia a drugą połowę lakonicznie komentował to co próbowałam na jednym wdechu jak najszybciej przedstawić. Czyli problem z ktorym przyszliśmy.
Na koniec Pan Doktor wstał i otworzył drzwi co miało mi dać do zrozumienia, że czas za 270zł wlasnie sie skonczyl.
Dwie gwiazdki daje Panu w ocenie jako podejście do dziecka. Fajna próba kontaktu. Ale nic poza tym. Po zapytaniu jak wyszlo badanie uslyszalam głupi komentarz w stylu: nic strasznego nie stwierdzono, zero omówienia wyniku. Gdyby nie moje pytanie to wyszłabym z otrzymanym wydrukiem.
Nie ujmuję wiedzy ale widać pycha na pieniążki przesłania oczy naszym lekarzom.
Na koniec Pan Doktor wstał i otworzył drzwi co miało mi dać do zrozumienia, że czas za 270zł wlasnie sie skonczyl.
Dwie gwiazdki daje Panu w ocenie jako podejście do dziecka. Fajna próba kontaktu. Ale nic poza tym. Po zapytaniu jak wyszlo badanie uslyszalam głupi komentarz w stylu: nic strasznego nie stwierdzono, zero omówienia wyniku. Gdyby nie moje pytanie to wyszłabym z otrzymanym wydrukiem.
Nie ujmuję wiedzy ale widać pycha na pieniążki przesłania oczy naszym lekarzom.