Widok

Mamuśki :)

Chciałabym trochę odświeżyc temat :) Ja mamą zostanę w kwietniu tego roku. Urodzi się córeczka Nadia. Kilka miesięcy temu dopiero się przeprowadziłam do Bojana, więc fajnie by było kogoś poznać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmmm fajny pomysł ale gdzie by się można było spotykać z wózeczkami, bo w Bojanie to ani nie ma pożądanego placu zabaw dla dzieci, ani placu z zielenią tzw " parku" z ławeczkami a wiosna za pasem,pogody tez bedą prosiły się o wyjście z domu tylko praktycznie nie ma dokąd pójść,ale przepraszam można spotykać się co kilkasetdziesiąt metrów pod sklepami,bo tych jak pies narobił, żeby chociaż kawiarenka była, jest za to rondo :) ... Ale w koncu mamy nowego sołtysa ktory ma zapewne dobre relacje z Wójtem to może coś powstanie za kilka lat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A to z wozkiem trzeba siedzieć na laweczce? Bojano jest idealne do spacerow,piekne okolice, wzgledna cisza...nic tylko spacerować.Ruch to zdrowie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mówiąc park z ławeczkami nie miałam na myśli "siedzenia z wózeczkami " tylko dla spotykających się mam, moze i starsze osoby też chętniej wyszłyby z domu,Inna sytuacja np idąc z Czarnej Góry do kościoła, po drodze nie ma ławki a czasami jest sytuacja że ta stasza osoba musi usiąść bo zakręci sie w głowie czyli moim zdaniem przydałyby sie też przy naszym pięknym chodniku :) . Bojano ma piękną okolicę - gdzie ? Chętnie pójdę zobaczyć :) Bo co mozna zaobserwować to coraz to nowsze i piękniejsze domy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma to jak wyprowadzić się na wieś, w dodatku na skraju Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego, i płakać, że brak skwerków oraz zieleni :).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli "mama" masz aluzję do mojej osoby to muszę Cię poinformować że ja przeprowadziłam się ze wsi na wieś a z miastem łączą mnie tylko sprawy urzędowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Meduzo, odpisałam na inny post (co widać po tak zwanym "drzewie"), nie robiłam więc żadnych aluzji do Twojej wypowiedzi. Skąd zresztą miałabym wiedzieć, że się przeprowadziłaś, skoro nic o tym nie wspominasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamo wskaż wiec na czyjego posta odpowiedziałaś, bo przeplatają się wypowiedzi ( tylko jeden) Doroty, mój i Twój
A o parku z ławkami ( które znajdujà się w mieście ) napisałam tylko ja :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

do góry