Widok

Mandat ZTM

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Witam !
Dostałam mandat w nocnym autobusie za nie skasowanie biletu. Zostałam spisana ale nie dostałam żadnego potwierdzenia, tzw. kwitu od kontrolera. Powiedział, że wszystko przyjdzie do mnie pocztą.
W tej chwili nie mam możliwości zapłacenia mandatu w przeciągu 7 dni, bo list do tej pory nie przyszedł ( w sobotę minie tydzień).
Moje pytanie jest takie: czy nie dostanie kwitu jest możliwe? i czy to może oznaczać, że wcale nie dostałam mandatu i zostałam spisane przez kontrolera, jedynie aby nie wzbudzić podejrzenia u innych pasażerów???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak. Jak najbardziej można kwitku nie dostać i niestety mandat dostałaś. Zawsze możesz się przejść (przejechać) na dworzec do ZW "Renoma" i tam zapłacić mandat - na pewno będziesz już w komputerze, ewentualnie czekać aż przyjdzie i wtedy zapłacić.
Jak będziesz chciała czekać na kwit, to polecam zapłacić niższą cenę. Jeśli będą mieli jakieś problemy, będziesz mogła się odwołać.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Pomysły na prezenty (54 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

do góry