Widok

Mandaty na parkingu sklepu Merkus.

Uwaga, za brak karteczki za szybą pod sklepem Merkus otrzymuje się mandat zwany opłatą dodatkową w wysokości 95 zł! Firma EuroPark jest dzierżawcą parkingu i czeka tylko na okazję. W sobotę robiłem zakupy, bilet pobrałem. W drodze przypomniałem sobie o jednej rzeczy, cofnąłem się i już biletu nie wziąłem. Jakże wielkie było moje zdziwienie, gdy za szybą zobaczyłem kartę z informacją o opłacie dodatkowej... Więcej zakupów tam nie zrobię i tyle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miał Pan ogromnego pecha, ja zawsze staje i nigdy nie biorę ale chyba musze zacząć bo 95zl piechotą nie chodzi ;) trochę się te miejsca marnują, bo na osiedlu nieraz krążyć trzeba z 15 minut żeby się gdzieś wcisnąć :/ mógłby być płatny w godzinach pracy sklepu.
Z drugiej strony jak człowiek szuka wieczorem miejsca i przejeżdża kolo aut które stoją na sflaczalych oponach albo z pozaklejanymi szybami jakaś taśma i folia to aż ciśnienie skacze, a miejsca jak nie było tak nie ma bo te stoją i "ozdabiaja" parking :(
Ps. Zamienię piwnice na miejsce postojowe ;) pozdrawiam wszystkich styranych szukaniem miejsca ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sąsiadko Wariatko.Twój slogan jest po niżej godnosci,wedle mieszkańców którzy mieszkają zbyt blisko od lat obok budynku .Nigdy nie było takiego incydentu z chwilą kiedy powstał sklep Merkus..Firma BOMI z szacunkiem podchodziła do klienta żyliśmy w zgodzie.Parking pod sklepem były nawet wynajmowany. Kwota jaką w tej chwili oferują jest zatrwarzająca.Z tego co się oriętujemy .Parking powstał za sprawą kierownidztwa sklepu Merkus ,Który złożył petycję w tej sprawie.Trzeba wziąć pod uwagę fitness dzierżawca płaci kolosalne pieniądze,Widocznie spadek obrotów,powoduję szukanie gotówki przez wynajęcie parkingu,przez prywatną firmę.Zimowa porą doprowadzili do rozłamu,sąsiedzi już dawno podziekowali za takie rządy,wolimy LIdla.Żenada,porażka,intryga sama w sobie ośmiesza środowisko uważając mieszkańców za mniej inteligentnych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry